Monitörün kararması - Check signal cable

Yer
istanbul
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi sosyaller arkadaşlar forumda yeniyim. Tanışma için ayrı bir yer var mı bakındım ama göremedim o yüzden direkt olarak ilk konumu açtım. Umarım hata etmemişimdir.
1 ay kadar önce ekran kartsız yeni bir sistem topladım. Samsung SyncMaster 932Nplus vga girişli monitörüm var. Anakartta ise DVI ve HDMI girişleri var. Analog DVI-VGA dönüştürücülerle görüntü alamadım. Sanıyorum anakarttaki DVI girişi dijital o yüzden. Bende HDMI-VGA dönüştürücü kullanarak bağlantı sağladım. Şimdi bilgisayar uykudayken ya da kapalıyken monitörde "Kabloyu kontrol edin" yazısı çıkıyor sürekli önceden böyle değildi. Birde monitörde ani kararmalar oluyor 1 saniyeliğine ekran kararıp düzeliyor. Ama bu bazen 5-6 saatte bir oluyor bazen 10 saniyede bir kararıp açılıyor. HDMI-VGA dönüştürücü parça biraz ısınıyor acaba ondan mı yoksa başka bir şeyden mi çözümü bulamadım bir türlü. Önerilerinizi bekliyorum.

Sistem özellikleri;

İntel Core İ5-6600
Msi B150 Gaming M3
Kingston Hyperx (2x8) 16 GB
Samsuıng 850 Evo 240 GB SSD
Western Digital 500 GB HDD
Evga Supernova 750 B2 80+ Bronze Güç Kaynağı
Corsair 300R Kasa

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı