B BieeN Hectopat Katılım 15 Eylül 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2018 #1 Ekran kartında sorun olduğunu düşünüyorum. Böyle bir sorun yaşayan var mı? Ekran kartı eski AMD Readon R7 240.
Ekran kartında sorun olduğunu düşünüyorum. Böyle bir sorun yaşayan var mı? Ekran kartı eski AMD Readon R7 240.
kamilcelik Hectopat Katılım 8 Ocak 2018 Mesajlar 38 Yer ISTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Industrial engineer 25 Kasım 2018 #2 BieeN dedi: Ekran kartında sorun olduğunu düşünüyorum. Böyle bir sorun yaşayan var mı? Ekran kartı eski AMD Readon R7 240. Eki Görüntüle 346319 Genişletmek için tıkla... Bende de ekran aynı şekil oluyor ama pc tepki veriyor sadece ekran gidiyor böyle karıncalanıp kalıyor bilgisi olan varsa yardım edebilirmi.
BieeN dedi: Ekran kartında sorun olduğunu düşünüyorum. Böyle bir sorun yaşayan var mı? Ekran kartı eski AMD Readon R7 240. Eki Görüntüle 346319 Genişletmek için tıkla... Bende de ekran aynı şekil oluyor ama pc tepki veriyor sadece ekran gidiyor böyle karıncalanıp kalıyor bilgisi olan varsa yardım edebilirmi.
B BieeN Hectopat Katılım 15 Eylül 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2018 #3 @Recep Baltaş bilginiz var mı acaba bu konu hakkında ?