Monitörün kutusunda FreeSync Premium yazıyor ama ayarlarda sadece FreeSync var

mutlu7

Kilopat
Daha fazla  
Yeni bir monitör satın aldım ve kutusunda FreeSync Premium yazıyor. Ama monitöre girdiğimde ayarlar kısmında sadece FreeSync yazıyor. Burada bir anormalik var mı yoksa boş yere kürek mi sallıyorum arkadaşlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
FreeSync Premium ismi Full HD çözünürlükte en az 120Hz tazeleme hızını tutturabilen monitörler için verilir. Ayarlar kısmında direkt o isimle gözükmeyebilir sonuçta entegre bir özellik.

Monitörün ayarlarında FreeSync yazması normal. AMD Radeon uygulamasından ayarlar menüsünde ekran kısmına girdiğinizde Freesync Premium yazacaktır.

gtx 1650 super var bende.Yani aslında gysnc olarak kulanıyorum.Önemli olan yırtılma olmaması,şuan için yırtılma olmadan oynayabiliyorum.

gtx 1650 super var bende.Yani aslında gysnc olarak kulanıyorum.Önemli olan yırtılma olmaması,şuan için yırtılma olmadan oynayabiliyorum.
Kusura bakmayın ekran kartınızı bilmeden cevaplamışım. G-SYNC olarak kullanıyorsanız sorun olacağını sanmıyorum.

Kusura bakmayın ekran kartınızı bilmeden cevaplamışım. G-SYNC olarak kullanıyorsanız sorun olacağını sanmıyorum.
Estafurulah hocam önemli değil.Kusur yok bunda, çünkü ben sonradan belirtmişim zaten.Youtube de bir video izledim,arkadaşın birinde de aynı özeliğe sahib acer monitörde freesync premium yazıyordu menüsinde.Onu gördükten sonra gıcıklandım.Ama misal vereyim rdt2 de yırtılmalar meydana geldi ve sonradan fark ettimki yokarda 144hz seçmediğim için öyle olmuş.144 hz seçtikten sonra yırtılmalar geçti çok şükür.Yani premium olsada hoş olmasada.Yırtılmayı engeledi,önemli olanda oydu.Cevab veren herkezden teşekür ederim.

Rica ederim iyi forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…