Monitörün ön camı değiştirilebilir mi?

mrEzio

Centipat
Öncelikle vaktini ayıran ve bu sorunumu okuyan her kim varsa teşekkürler. AOC G2260VWQ6 monitörünü beğenerek kullanmaktayım. Geçen gün monitöre japon yapıştırıcı değmiş ben de tırnağımla kazıdım ve japon yapıştırıcısı beraberinde camı da söktü. Dışındaki ince cam sökülünce çukur gibi oldu fakat bir sorun yok. Monitör çalışıyor sizce panel değişimi olmadan dışındaki cam katman değişir mi?

20200528_142124.jpg

20200530_135853.jpg

Garantisi var mı? Yoksa yapılır sanırım bendeki 17 inç monitörü açıp araya kaçan tozları silip geri takmıştım.

Son düzenleme:
O zaman monitörün panele zarar vermeden metal çerçeveyi açıp hasarlı camı değiştirin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öncelikle vaktini ayıran ve bu sorunumu okuyan her kim varsa teşekkürler. AOC G2260VWQ6 monitörünü beğenerek kullanmaktayım. Geçen gün monitöre japon yapıştırıcı değmiş ben de tırnağımla kazıdım ve japon yapıştırıcısı beraberinde camı da söktü. Dışındaki ince cam sökülünce çukur gibi oldu fakat bir sorun yok. Monitör çalışıyor sizce panel değişimi olmadan dışındaki cam katman değişir mi?

Eki Görüntüle 577344

Eki Görüntüle 577345

Uzmana ya da servise göndermenizi tavsiye ederim hocam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı