Daha önce bir kere monitörün içini açıp bu bant ile oynamıştım. Monitörün modeli AOC E2043Fs. Alttaki dokunmatik yüzeye ışık geliyor ancak ekrana gelmiyor. Fotoğraftaki parça baskı devredeki hangi kısma temas etmeli/bağlanmalı?
Hangi bant?Daha önce bir kere monitörün içini açıp bu bant ile oynamıştım. Monitörün modeli AOC E2043Fs. Alttaki dokunmatik yüzeye ışık geliyor ancak ekrana gelmiyor. Fotoğraftaki parça baskı devredeki hangi kısma temas etmeli/bağlanmalı?
resimdeki siyah ve gri bant.Fotoğraft eklemeyi unutmuşum buradaki bantlar.
Hocam kabloyu takmadıysanız çalışmamasından daha norla bir şey görmüyorum onlar yanılmıyorsam görüntüyü götüren flex kablolar.Fotoğraft eklemeyi unutmuşum buradaki bantlar.
resimdeki siyah ve gri bant.
Hocam sorunu çözdüm sağ taraftaki siyah beyaz girişe takıp üstündeki siyah kilidi indirince oldu.Hocam kabloyu takmadıysanız çalışmamasından daha norla bir şey görmüyorum onlar yanılmıyorsam görüntüyü götüren flex kablolar.
Sanırım ilk kez açarken acemilik ile zorlamışım, oradaki kilit atmış ve kablo çıkmış.Hocam sorunu çözdüm sağ taraftaki siyah beyaz girişe takıp üstündeki siyah kilidi indirince oldu.
Evet kabloyu yerine takınca çalışmış haliyleHocam sorunu çözdüm sağ taraftaki siyah beyaz girişe takıp üstündeki siyah kilidi indirince oldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.