Sedatistaken Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #1 Böyle bir şey tıklayınca beyaz oluyor nedir bu?
SpeeQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.702 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #2 Oyunu hangi platformdan oynuyorsun? Windows + G yapmayı dener misin bi
D Direcc Decapat Katılım 28 Temmuz 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #3 Tam olarak neyi diyorsunuz "devam et" yazısının üzerindeki beyazsa Dying Light 2'de fareyi butonun üzerine getirince beyazlaşır. Direcc dedi: Tam olarak neyi diyorsunuz "devam et" yazısının üzerindeki beyazsa Dying Light 2'de fareyi butonun üzerine getirince beyazlaşır. Genişletmek için tıkla... Hocam tam olarak sorun nedir bunu söyler misiniz? Sorunu soruyorum beğenmedim bırakıyorsunuz sorunu soruyorum sadece sorun nedir anlatın çözelim.
Tam olarak neyi diyorsunuz "devam et" yazısının üzerindeki beyazsa Dying Light 2'de fareyi butonun üzerine getirince beyazlaşır. Direcc dedi: Tam olarak neyi diyorsunuz "devam et" yazısının üzerindeki beyazsa Dying Light 2'de fareyi butonun üzerine getirince beyazlaşır. Genişletmek için tıkla... Hocam tam olarak sorun nedir bunu söyler misiniz? Sorunu soruyorum beğenmedim bırakıyorsunuz sorunu soruyorum sadece sorun nedir anlatın çözelim.
özgün deniz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 2.525 Makaleler 1 Çözümler 34 15 Kasım 2023 #4 Direcc dedi: Tam olarak neyi diyorsunuz "devam et" yazısının üzerindeki beyazsa Dying Light 2'de fareyi butonun üzerine getirince beyazlaşır. Hocam tam olarak sorun nedir bunu söyler misiniz? Sorunu soruyorum beğenmedim bırakıyorsunuz sorunu soruyorum sadece sorun nedir anlatın çözelim. Genişletmek için tıkla... Çık yazısının yanında kocaman kare var
Direcc dedi: Tam olarak neyi diyorsunuz "devam et" yazısının üzerindeki beyazsa Dying Light 2'de fareyi butonun üzerine getirince beyazlaşır. Hocam tam olarak sorun nedir bunu söyler misiniz? Sorunu soruyorum beğenmedim bırakıyorsunuz sorunu soruyorum sadece sorun nedir anlatın çözelim. Genişletmek için tıkla... Çık yazısının yanında kocaman kare var
delierburak Hectopat Katılım 1 Mart 2020 Mesajlar 14 15 Kasım 2023 #5 CTRL+Z yap reis oradan NVIDIA flash ayarları var onu kapat
D Direcc Decapat Katılım 28 Temmuz 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #6 özgün deniz dedi: Çık yazısının yanında kocaman kare var Genişletmek için tıkla... Adam beyaz demiş orası siyah farkındaysanız.
özgün deniz dedi: Çık yazısının yanında kocaman kare var Genişletmek için tıkla... Adam beyaz demiş orası siyah farkındaysanız.
Sedatistaken Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #7 Direcc dedi: Tam olarak neyi diyorsunuz "devam et" yazısının üzerindeki beyazsa Dying Light 2'de fareyi butonun üzerine getirince beyazlaşır. Hocam tam olarak sorun nedir bunu söyler misiniz? Sorunu soruyorum beğenmedim bırakıyorsunuz sorunu soruyorum sadece sorun nedir anlatın çözelim. Genişletmek için tıkla... Oyunla ilgili değil Valorant'ta CS dede var o kare ne onu soruyorum.
Direcc dedi: Tam olarak neyi diyorsunuz "devam et" yazısının üzerindeki beyazsa Dying Light 2'de fareyi butonun üzerine getirince beyazlaşır. Hocam tam olarak sorun nedir bunu söyler misiniz? Sorunu soruyorum beğenmedim bırakıyorsunuz sorunu soruyorum sadece sorun nedir anlatın çözelim. Genişletmek için tıkla... Oyunla ilgili değil Valorant'ta CS dede var o kare ne onu soruyorum.
delierburak Hectopat Katılım 1 Mart 2020 Mesajlar 14 15 Kasım 2023 #8 Böyle olması lazım Dosya Ekleri 1700075705754.png 314,2 KB · Görüntüleme: 67
SpeeQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.702 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #9 Direcc dedi: Adam beyaz demiş orası siyah farkındaysanız. Genişletmek için tıkla... "Tıklayınca".
D Direcc Decapat Katılım 28 Temmuz 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #10 Sedatistaken dedi: Oyunla ilgili değil Valorant'ta CS dede var o kare ne onu soruyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızda ölü kare olabilir onun dışında bilgim yok.
Sedatistaken dedi: Oyunla ilgili değil Valorant'ta CS dede var o kare ne onu soruyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızda ölü kare olabilir onun dışında bilgim yok.