Jroxy Kilopat Katılım 21 Aralık 2018 Mesajlar 370 Çözümler 3 Yer Sivas Daha fazla Meslek Öğrenci 3 Ocak 2019 #1 Monitörün konum tuşları çalışmıyor. Menüye giriyor fakat tuşlarla konum hareket ettirilmiyor.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.497 Makaleler 35 Çözümler 78 3 Ocak 2019 #2 Tuş kilidini aktif etmiş olabilir misin ? 5 saniye boyunca menü tuşuna basılı tutmayı dene.
Jroxy Kilopat Katılım 21 Aralık 2018 Mesajlar 370 Çözümler 3 Yer Sivas Daha fazla Meslek Öğrenci 3 Ocak 2019 #3 THE_MILLER dedi: Tuş kilidini aktif etmiş olabilir misin ? 5 saniye boyunca menü tuşuna basılı tutmayı dene. Genişletmek için tıkla... Denedim onu zaten menüde hareket ettirebiliyorum fakat dikey konumda üste kaymıyor. AUTO'ya basıncada ekranın yarısı siyah yarısı masaüstü oluyor. THE_MILLER dedi: Tuş kilidini aktif etmiş olabilir misin ? 5 saniye boyunca menü tuşuna basılı tutmayı dene. Genişletmek için tıkla... Yardım! Silinen üye dedi: Denedim onu zaten menüde hareket ettirebiliyorum fakat dikey konumda üste kaymıyor. AUTO'ya basıncada ekranın yarısı siyah yarısı masaüstü oluyor. Yardım! Genişletmek için tıkla... @THE_MILLER Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ocak 2019
THE_MILLER dedi: Tuş kilidini aktif etmiş olabilir misin ? 5 saniye boyunca menü tuşuna basılı tutmayı dene. Genişletmek için tıkla... Denedim onu zaten menüde hareket ettirebiliyorum fakat dikey konumda üste kaymıyor. AUTO'ya basıncada ekranın yarısı siyah yarısı masaüstü oluyor. THE_MILLER dedi: Tuş kilidini aktif etmiş olabilir misin ? 5 saniye boyunca menü tuşuna basılı tutmayı dene. Genişletmek için tıkla... Yardım! Silinen üye dedi: Denedim onu zaten menüde hareket ettirebiliyorum fakat dikey konumda üste kaymıyor. AUTO'ya basıncada ekranın yarısı siyah yarısı masaüstü oluyor. Yardım! Genişletmek için tıkla... @THE_MILLER