Monitörün üst ve alt tarafı barlı kaldı

DOHC

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Monitörüm 1600X900, ama HDMI kablosunu değiştirdikten sonra 1600X900 olarak ayarlayınca, üst ve alt barlanıyor.
1600X1200 yapıyorum (ölçekleme sabit 100%) ekran cidden rezil görünüyor.
Driver güncelledim, AMD software kendi kendine kurdu ama hala aynı. Bu saçmalıklar neden hep benim başıma geliyor anlamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Niye 1920 X 1080 değil?

Monitörün kendisi 1600X900 bildiğim kadarıyla.
Tahminimce monitör doğal olarak 1600X1200 çözünürlüğe sahipti ve kablo değişiminden sonra ölçeklendirme ayarı değişti.

Monitör modeli nedir? AMD programından da ölçeklendirme ayarına bir bakın. Tahminimce önceden "tam ekrana ölçeklendir." Olarak çalışıyordu.

Kablo biraz eski, gri bir kablo ve giriş kısımları büyük. Önceden kullandığım Samsung mavi girişli olan. Ve ayrıca Samsung kabloyu kullanırken sorunsuz 1600X900 çalışıyordu. O kabloyu değiştirmemin sebebi; ben hoparlörün jakında ki temassızlığı gidermek amacı ile kasayı yatırınca bira anda pembe oldu ekran, ve birkaç kere çıkarıp taktım düzelmedi. Diğer kabloyu aldım, eski olan. Onda da 1600X1200 yaptı otomatik olarak. Ve çözünürlük yani netlik pürüzlendi kötüleşti yani. Çok uğraştım, geceğim buna gitti, dediğin programı da kurcaladım... Olmuyor kabloyu değiştirsem yeni bir şey alsam nasıl olur?

Son düzenleme:
Monitörün üzerinde yazıyor olması lazım.

Windows 10 için bir diğer yöntem:
Ayarlar -> görüntü ayarları -> gelişmiş görüntü ayarları.
Burada yazıyor muhtemelen.

Monitörün arkasında yazanlar:

Model: 2019B.
Power: AC 100-200V 50/60Hz 1.1a
20"W LCD monitör.

Windows üzerinden bakma şansınız var mı?

Baktım ama gözükmüyor dediğiniz sekmeden. Ben marka modeli yazdım Google'a çıktı kendisi.
Çıkan monitörün kendisi bire bir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı