E eren2525 Hectopat Katılım 4 Mart 2019 Mesajlar 241 18 Mart 2021 #1 Uzun vadede renk, doygunluk, sıcaklık, konsantrasyon gibi ayarları biraz abartılı kullanmada bozulma olur mu?
Uzun vadede renk, doygunluk, sıcaklık, konsantrasyon gibi ayarları biraz abartılı kullanmada bozulma olur mu?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.759 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #2 Monitöre OC yapmadığın sürece bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ben şu an her şeyi en yüksekte kullanıyorum.
Monitöre OC yapmadığın sürece bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ben şu an her şeyi en yüksekte kullanıyorum.
splinter Picopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #3 eren2525 dedi: Uzun vadede renk, doygunluk, sıcaklık, konsantrasyon gibi ayarları biraz abartılı kullanmada bozulma olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmayacaktır diye düşünüyorum. OC yapmayın yeter.
eren2525 dedi: Uzun vadede renk, doygunluk, sıcaklık, konsantrasyon gibi ayarları biraz abartılı kullanmada bozulma olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmayacaktır diye düşünüyorum. OC yapmayın yeter.
Ö Önder aksoy Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #4 monitör marka ve model ne bilmiyorum ama zannetmiyorum bir bozulma olacağını bozulacak gibi olsa zaten öyle bi ayar koyacaklarınıda zannetmiyorum
monitör marka ve model ne bilmiyorum ama zannetmiyorum bir bozulma olacağını bozulacak gibi olsa zaten öyle bi ayar koyacaklarınıda zannetmiyorum