Monitörün yeni nesil bir monitör olduğundan Display Port ve HDMI girişleri hatta belki Mini HDMI ve Mını Display Port girişleri de bulunabilir. Yukarıdaki arkadaşın belirttiği gibi görüntü çıkışını kasanda ana kart mı yoksa ekran kartından mı alacaksın, ona göre hangi çıkışlara sahip olduğunu bilmen yeterli. Kasa sadece donanımı bir arada tutan bir kılıf gibidir.
Hocam şu monitör ve kasa islerinden hiç anlamıyorum GTX 1650 İ3 10100F ve B460M-A Pro için PSU lu kasa, monitör ve anakartla uyumlu SSD ve ram onerebilir misiniz?
SSD olarak 240GB SSD + 1TB HDD yapabilirsiniz. Ama bütçemi rahat rahat esnetebilirim maksat daha iyisi olsun derseniz direkt 1 TB SSD alabilirsiniz. Fiyat olarak üç katı daha pahalı olur. Ram olarak 8x2 3200 MHz yeterli olacaktır, bulursam linklerini atarım.
Kasa ve Monitör için diyorum hocam yoksa diğer parçalar uyumlu da. Kasa Ve monitör arastirdim baya garanti olacak şekilde ürünler bulamadım siz önerebilir misiniz?
Kasa ve monitör için diyorum hocam yoksa diğer parçalar uyumlu da. Kasa ve monitör arastirdim bayağı garanti olacak şekilde ürünler bulamadım siz önerebilir misiniz?
Bu kasayı ben kullanıyorum güzel bir kasa, monitör ile ekran kartınızın da girişleri uyumlu. HDMI veya DP girişi olan bütün monitörleri kullanabilirsiniz bu ekran kartıyla beraber. Kasanın bir görevi yok sadece parçaları bir arada tutar o yüzden bir sıkıntı yok.
Kasayla monitör uyumu diye bir şey mi varmış? Görüntü kablosunu kasaya takmıyorsun, ekran kartına takıyorsun. Onboard görüntü alacaksan da anakarta takarsın. Birde yukarıda birisi pek anlayamadım ama kasa HDMI mı ne falan demiş. Çok güldüm vallahi.
Monitörün yeni nesil bir monitör olduğundan Display Port ve HDMI girişleri hatta belki Mini HDMI ve Mını Display Port girişleri de bulunabilir. Yukarıdaki arkadaşın belirttiği gibi görüntü çıkışını kasanda ana kart mı yoksa ekran kartından mı alacaksın, ona göre hangi çıkışlara sahip olduğunu bilmen yeterli. Kasa sadece donanımı bir arada tutan bir kılıf gibidir.
Kasayla monitör uyumu diye bir şey mi varmış? Görüntü kablosunu kasaya takmıyorsun, ekran kartına takıyorsun. Onboard görüntü alacaksan da anakarta takarsın. Birde yukarıda birisi pek anlayamadım ama kasa HDMI mı ne falan demiş. Çok güldüm vallahi.
Ekran kartım GTX 1650 hocam bu monitorle uyar mı? Direkt bu kasa ve monitörü alayım mı? Ve anakartla uyumlu SSD ve ram da önerebilir misiniz? Ram 8 GB da olur
En mantıklısı Display Port kablosu ile bağlaman olur. Kaliteli bir kablo öneririm ama oyuncu monitörüne rahatlıkla yetmesi için. Eğer biraz paraya kıyabilirim dersen benim de kullandığım ve sertifikalı şu kabloyu öneririm:
Paugge Vesa Sertifikalı 2m Displayport 1.4 Kablo (ENTDP1420) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Evet dediğim bu ekran kartı anakart ve işlemci ile birlikte hiç sıkıntı çıkarmayacak bir PSU lu kasa ve Monitör önerisi istiyorum hocam. Malum pek anlamıyorum