Kensai_brando Femtopat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #1 Monitörüm dün gece hiçbir sorun olmadan çalışıyordu ama sabah kalktığımda bozuk şeklindeydi. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2024
KEROXEA Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.167 Makaleler 8 Çözümler 60 Yer Paradis 18 Şubat 2024 #2 Nasıl yani? Fotograf verebilir misiniz yoksa vahiy ile mi gelecek?
Metehan1234 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 332 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #3 Ekran kartı da olabilir sorun niye hemen monitör dediniz.
Kensai_brando Femtopat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2024 #4 KEROXEA dedi: Nasıl yani? Fotograf verebilir misiniz yoksa vahiy ile mi gelecek? Genişletmek için tıkla... usta telefondan niyeyse resim koyamıyordum siteye yoksa biliyorum yani vahiy yoluyma inmeyeceğini ve biraz aceleyle yazmışım Metehan1234 dedi: Ekran kartı da olabilir sorun niye hemen monitör dediniz. Genişletmek için tıkla... Yok sorun kesin olarak monitördeymiş büyük ihtimall eski olduğu için ömrünü tamamladı televizyona bağlayabiliyorum PC'yi ve bir sorun çıkmıyor yeni bir monitör alıcağıım mecbur.
KEROXEA dedi: Nasıl yani? Fotograf verebilir misiniz yoksa vahiy ile mi gelecek? Genişletmek için tıkla... usta telefondan niyeyse resim koyamıyordum siteye yoksa biliyorum yani vahiy yoluyma inmeyeceğini ve biraz aceleyle yazmışım Metehan1234 dedi: Ekran kartı da olabilir sorun niye hemen monitör dediniz. Genişletmek için tıkla... Yok sorun kesin olarak monitördeymiş büyük ihtimall eski olduğu için ömrünü tamamladı televizyona bağlayabiliyorum PC'yi ve bir sorun çıkmıyor yeni bir monitör alıcağıım mecbur.