Merhaba, ben yeni monitor almayı düşünüyorum fakat hangi panel alacağımı bilmiyorum. Genellikle hikayeli oyunlar oynuyorum ve şu an VA panel kullanıyorum renkler güzel fakat 4 ms ve oyunlarda gecikme çok belli oluyor. Arkadaşımdan ASUS TUF monitor aldım IPS panel her şey çok akıcı fakat renkleri beğenemedim canlılık yok. Bir de kullanmadığım TN panel var, bu iki aradığım özellikte bu panel türünde var mı? Şöyle linkleri de bırakayım, hangisini öneriyorsanız söyleyebilirsiniz.
ASUS 24" VG248QG 0,5 Ms Full HD 165Hz FreeSync / G-SYNC HDMI DP Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
En ucuz Lenovo Legion R25i-30 67B7GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo Legion R25i-30 67B7GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Monitör özelliklerini incele, 4.669,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Hocam bu fiyat bandindaki monitorlerde en iyi seçim IPS olacaktır.
En ucuz Lenovo Legion R25i-30 67B7GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo Legion R25i-30 67B7GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Monitör özelliklerini incele, 4.669,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Hocam bu fiyat bandindaki monitorlerde en iyi seçim IPS olacaktır.
Simdi canlilik icin doygunluk ayarini acarsiniz canli olur ama asil olmasi gereken renk doğruluğu. IPS paneller en iyi renklere ve renk dogruluguna sahip panel tipi. Gayet güzel.