Monitor kırıldı

Eki Görüntüle 2036692

Şöyle çöp olan bir monitörüm var. LoL'de sinirlenip kaç kere yumruklamama rağmen hala sapasağlam. Siz nasıl ufak bir bastırma ile öyle hasar verebildiniz?

Çok bilgim olan bir şey değil fakat ekran ince olabilir benim Lenovo D24-20 monitörümünde ekranı ince sanırım en ufak bastırma bile kötü sonuçlar doğurabiliyor.

Çok bilgim olan bir şey değil fakat ekran ince olabilir benim Lenovo D24-20 monitörümünde ekranı ince sanırım en ufak bastırma bile kötü sonuçlar doğurabiliyor.

İnce ekran olsa bile ufak bastırma ile bu hale gelmez bence. Yumruk atsa monitör atomlarına ayrılırdı herhalde.

İnce ekran olsa bile ufak bastırma ile bu hale gelmez bence. Yumruk atsa monitör atomlarına ayrılırdı herhalde.

Benim eski laptopumu merdivenden aşağıya atmıştım sadece iki üç adet ufak baloncuk çıkmıştı bu şekilde olmasına cidden şaşırdım doğrusu.

Bu mu ufak bastırma ile kırılan monitör?
Kanka valla ister inan ister inanma boyle destek aldım bas parmagımla parmagım hafif içe çöktü cit diye bi ses geldi bisey yoktur dedim bi baktim son durum boyle

Benim eski laptopumu merdivenden aşağıya atmıştım sadece iki üç adet ufak baloncuk çıkmıştı bu şekilde olmasına cidden şaşırdım doğrusu.

Keşke size kanıtlama şansım olsa aslinda monitorün sağ alt tarafı kırık sadece dikkatli bakarsanız ordan etrafına pixeller dağılmış

Hocam çok yapılacak bir şey olduğunu sanmıyorum geçmiş olsun tekrardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…