Şöyle çöp olan bir monitörüm var. LoL'de sinirlenip kaç kere yumruklamama rağmen hala sapasağlam. Siz nasıl ufak bir bastırma ile öyle hasar verebildiniz?
Şöyle çöp olan bir monitörüm var. LoL'de sinirlenip kaç kere yumruklamama rağmen hala sapasağlam. Siz nasıl ufak bir bastırma ile öyle hasar verebildiniz?
Çok bilgim olan bir şey değil fakat ekran ince olabilir benim Lenovo D24-20 monitörümünde ekranı ince sanırım en ufak bastırma bile kötü sonuçlar doğurabiliyor.
Çok bilgim olan bir şey değil fakat ekran ince olabilir benim Lenovo D24-20 monitörümünde ekranı ince sanırım en ufak bastırma bile kötü sonuçlar doğurabiliyor.
Kanka valla ister inan ister inanma boyle destek aldım bas parmagımla parmagım hafif içe çöktü cit diye bi ses geldi bisey yoktur dedim bi baktim son durum boyle
Kanka vallahi ister inan ister inanma boyle destek aldım bas parmagımla parmagım hafif içe çöktü cit diye bir ses geldi bir şey yoktur dedim bir baktim son durum boyle.
Keşke size kanıtlama şansım olsa aslinda monitorün sağ alt tarafı kırık sadece dikkatli bakarsanız oradan etrafına pixeller dağılmış.