GhostTP Decapat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #1 Öncelikle iyi günler dilerim. Bu ay İtopya'dan bir monitor satın aldım MSI MAG256F ve bir monitor kolu buldum Temu'dan https://share.temu.com/RfLY5yIfDkA bu monitor kolu uygun mudur? Simdiden teşekkür ederim cevaplarınız icin.
Öncelikle iyi günler dilerim. Bu ay İtopya'dan bir monitor satın aldım MSI MAG256F ve bir monitor kolu buldum Temu'dan https://share.temu.com/RfLY5yIfDkA bu monitor kolu uygun mudur? Simdiden teşekkür ederim cevaplarınız icin.
ahmttunc Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 4.815 Çözümler 4 30 Kasım 2024 #2 MAG256F 75x75 Vesa uyumlu. Sıkıntı yaşatacaktır.
GhostTP Decapat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #3 ahmttunc dedi: MAG256F 75x75 VESA uyumlu. Sıkıntı yaşatacaktır. Genişletmek için tıkla... Cok buyuk bir sıkıntı yaşatır mı yaşatırsa baska bir oneriniz var mı?
ahmttunc dedi: MAG256F 75x75 VESA uyumlu. Sıkıntı yaşatacaktır. Genişletmek için tıkla... Cok buyuk bir sıkıntı yaşatır mı yaşatırsa baska bir oneriniz var mı?
ahmttunc Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 4.815 Çözümler 4 30 Kasım 2024 #4 GhostTP dedi: Cok buyuk bir sıkıntı yaşatır mı yaşatırsa baska bir oneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Takamazsın direkt.
GhostTP dedi: Cok buyuk bir sıkıntı yaşatır mı yaşatırsa baska bir oneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Takamazsın direkt.
GhostTP Decapat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #5 ahmttunc dedi: Takamazsın direkt. Genişletmek için tıkla... Peki onerin var mıdır hocam monitor standı olarak.
ahmttunc dedi: Takamazsın direkt. Genişletmek için tıkla... Peki onerin var mıdır hocam monitor standı olarak.
ahmttunc Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 4.815 Çözümler 4 30 Kasım 2024 #6 GhostTP dedi: Peki onerin var mıdır hocam monitor standı olarak. Genişletmek için tıkla... Valla arkadaşa aldırdık bizde kara kara düşünüyoruz bulursan bize de haber et.
GhostTP dedi: Peki onerin var mıdır hocam monitor standı olarak. Genişletmek için tıkla... Valla arkadaşa aldırdık bizde kara kara düşünüyoruz bulursan bize de haber et.
GhostTP Decapat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #7 ahmttunc dedi: Valla arkadaşa aldırdık bizde kara kara düşünüyoruz bulursan bize de haber et. Genişletmek için tıkla... saolasın hocam
ahmttunc dedi: Valla arkadaşa aldırdık bizde kara kara düşünüyoruz bulursan bize de haber et. Genişletmek için tıkla... saolasın hocam