Elmitroth Kilopat Katılım 16 Mart 2014 Mesajlar 84 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2014 #1 Herseyi yapmama ragmen (BIOS default getirdim, RAM soketlerini teker teker denedim , temizledim fakat ayni sorun video : Arkadan cikan seslere aldirmayin misafir var. Bu arada bu sorun elektrikler gittiginde oldu. Bilgisayarciya gidicem olmazsa ne kadar tutar onuda soylerseniz sevinirim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoda hepsini almamis. Casper ekrani gittikten sonra no signal veriyor tekrar aciliyor.
Herseyi yapmama ragmen (BIOS default getirdim, RAM soketlerini teker teker denedim , temizledim fakat ayni sorun video : Arkadan cikan seslere aldirmayin misafir var. Bu arada bu sorun elektrikler gittiginde oldu. Bilgisayarciya gidicem olmazsa ne kadar tutar onuda soylerseniz sevinirim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoda hepsini almamis. Casper ekrani gittikten sonra no signal veriyor tekrar aciliyor.
KralYolu Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Ocak 2014 Mesajlar 1.544 Makaleler 19 Çözümler 5 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2014 #2 Monitörün üzerinde INPUT adlı bir tuş var mı ? Eğer varsa onu farklı seçeneklerin üzerine getirip biraz bekleyin. Yine aynı hatayı alırsanız. Bir bakkala gösterin derim.
Monitörün üzerinde INPUT adlı bir tuş var mı ? Eğer varsa onu farklı seçeneklerin üzerine getirip biraz bekleyin. Yine aynı hatayı alırsanız. Bir bakkala gösterin derim.
Elmitroth Kilopat Katılım 16 Mart 2014 Mesajlar 84 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2014 #3 Teşekkürler eve gidince deniyeceğim bu arada bakkala gidersem ne kadar tutar
KralYolu Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Ocak 2014 Mesajlar 1.544 Makaleler 19 Çözümler 5 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2014 #4 Sorunun nerede olduğuna bağlı eğer ekran kartında ise sakın bakkalın tavsiye ettiği ekran kartına para verme. Bkz. GT630
Sorunun nerede olduğuna bağlı eğer ekran kartında ise sakın bakkalın tavsiye ettiği ekran kartına para verme. Bkz. GT630
Elmitroth Kilopat Katılım 16 Mart 2014 Mesajlar 84 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2014 #5 Bios ayarlarını açınca ekran kapanmıyor. Bu ne anlama geliyor acaba Hocam monitorde input yoktu auto ve menu tuslari var
Bios ayarlarını açınca ekran kapanmıyor. Bu ne anlama geliyor acaba Hocam monitorde input yoktu auto ve menu tuslari var
U Umit Cakiroglu Hectopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 20 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2014 #6 Elinde işletim sistemi dvd varsa dvd sürücüsüne tak ve biostan boot seçeneklerinden dvdrom seç. Bak bakalım nereye kadar gidebileceksin.
Elinde işletim sistemi dvd varsa dvd sürücüsüne tak ve biostan boot seçeneklerinden dvdrom seç. Bak bakalım nereye kadar gidebileceksin.
Elmitroth Kilopat Katılım 16 Mart 2014 Mesajlar 84 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2014 #7 Taktim hocam suan windows dosyalari yukluyor galiba son yukledigim programlar bozdu insallah bi sıkınti olmaz Sistemi geri yukledim oldu tesekkurler
Taktim hocam suan windows dosyalari yukluyor galiba son yukledigim programlar bozdu insallah bi sıkınti olmaz Sistemi geri yukledim oldu tesekkurler
KralYolu Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Ocak 2014 Mesajlar 1.544 Makaleler 19 Çözümler 5 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2014 #8 Sorun çözüldüğüne göre moderatör arkadaşlar konuyu kilitleyebilir. @Mikail Fidan