Monitor temizleme seti bilgisayarcıda bulunur mu?

Camsil ve mikrofiber var elimde hocam dun camsil uzerine fislayip sildim fakat cizer mi endisesindeyim cok bastirmadan yaparak uyguladim panele.
Camsili beze sıkıp monitörü silerseniz birşey olmaz çok bastırmayın yavaş yavaş yaparsanız sıkıntı yok ben hep öyle yapıyorum haftada 1 2 kez

Camsili beze sıkıp monitörü silerseniz bir şey olmaz çok bastırmayın yavaş yavaş yaparsanız sıkıntı yok ben hep öyle yapıyorum haftada 1 2 kez.

Yavas yavas sildigim gun fener ile oldu mu hesabi ile aydinlatirken cok az buz bezin izleri vardi ustunde bunun olmasi normal midir acaba?

Iyi gunler. Monitörümun ekrani bâzi toz ve kir noktalari olur ya onlar yuzunden iz çıkarıp silerken daha beter oluyor yuzu camin. Bilgisayarcilarda bu temizleme setleri satiliyor mu acaba alan falan oldu mu varsa?
ya hocam ne bezi ne seti bir tane ıslak mendil ile silin en iyisi bu yöntem

Mikrofiber bezi nemlendirerek silebilirsiniz. Satın aldığınız ürünler eğer kalitesizse anti-glare kaplamaya zarar verebilir, iz bırakabilir. Tavsiye etmem. Nemli bez yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…