Monitor ve HDMI bağlantısı nasıl olmalı?

Frekanss

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 1 laptop 1 monitör ve 1 adet hdmi kablom var. hdmi kablosunu monitöre ve laptopa bağlıyoruma ardından windows+p tusuna tasıp gerekli ayarlamaları deniyorum ama laptoptaki görüntü gelmiyor. Ekran ayarlarında display port 1 girişi - hdmi 1 - ve hdmi 2 girişi var hepsini denedim yine görüntü felan gelmedi.

Kablo değiştirdim yine olmadı.
Nerde eksiklik yapıyor olabilirim, düşüncesini belirtmek isteyen olabilir mi
Kablom görüntüdeki gibi

kablo bağlantısı yapınca görüntü gelmesi lazım diye biliyorum ama olmuyor

Dosya Ekleri

• 110000819545280.jpg
    53,9 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:

Hocam aynı kabloyla beraber televizyon veya başka monitörde deneme yapma şansınız var mı görüntü geliyor mu diye.

Evdeki televizyon tüplü onda deneyemedim ama elimde biri bana ait olmak üzere 2 tane monitör var. ikiside çalışıyor monitörlerin ama ikisindende görüntü gelmiyor, Hdmi taktığımda yani. Aldığım yerdeki kabloların çoğu sıkıntılı ondan mı olmadı diye düşünüyorum aynı marka aynı model hdmi

1-kabloyu değiştirmeyi deneyin.
2-ekran kartı driverini güncelleyiniz.
3-bilgisayarinizi güvenli modda açıp görüntü aktarmayı deneyin.
4-HDMI girişlerini temizlemeyi deneyin.
5-bilgisayarı ve monitörü fişten çekip açma tuşuna birkaç kez basın, monitörün de açma kapama tuşundan ışık çıkıyorsa fişten çektikten sonra oradaki ışığın sönmesini bekleyin.
6-ekran ozelliklerinden multi ekranın açık olduguna emin olun.
7-monitorun input portuda otomatik algilamamis ise, dogru porta getirin.

Win+p uzat-yinele hepsini deneyin hocam.

Olmadı yine. Başka bir yerde denettireceğim olmazsa daha farklı bir kablo alacağım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…