D Dogukan9821 Kilopat Katılım 8 Kasım 2017 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2024 #1 2 haftadır evde yoktum, bir anda açınca bilgisayarı böyle oldu. Ne yapmam lazım?
hazernag Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 691 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Nisan 2024 #2 Dogukan9821 dedi: 2 haftadır evde yoktum, bir anda açınca bilgisayarı böyle oldu. Ne yapmam lazım? Eki Görüntüle 2167055 Genişletmek için tıkla... Monitör kablosunu ekran kartından çıkar tak yapın belki gevşeme olmuş olabilir.
Dogukan9821 dedi: 2 haftadır evde yoktum, bir anda açınca bilgisayarı böyle oldu. Ne yapmam lazım? Eki Görüntüle 2167055 Genişletmek için tıkla... Monitör kablosunu ekran kartından çıkar tak yapın belki gevşeme olmuş olabilir.
legosef Hectopat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 106 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2024 #3 Kablo ile ilgili olabilir.
D Dogukan9821 Kilopat Katılım 8 Kasım 2017 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2024 #4 hazernag dedi: Monitör kablosunu ekran kartından çıkar tak yapın belki gevşeme olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı legosef dedi: Kablo ile ilgili olabilir. Genişletmek için tıkla... Çıkarıp taktım ama olmadı, şu an komple kapadım pc'yi
hazernag dedi: Monitör kablosunu ekran kartından çıkar tak yapın belki gevşeme olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı legosef dedi: Kablo ile ilgili olabilir. Genişletmek için tıkla... Çıkarıp taktım ama olmadı, şu an komple kapadım pc'yi
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.681 Makaleler 21 Çözümler 98 13 Nisan 2024 #5 Ekran kartı çok eskiyse artık ömrünü doldurmuştur.
D Dogukan9821 Kilopat Katılım 8 Kasım 2017 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2024 #6 FalconPolat dedi: Ekran kartı çok eskiyse artık ömrünü doldurmuştur. Genişletmek için tıkla... Hayır değil
FalconPolat dedi: Ekran kartı çok eskiyse artık ömrünü doldurmuştur. Genişletmek için tıkla... Hayır değil
legosef Hectopat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 106 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2024 #7 Kabloyu değiştirin direkt takıp çıkartmayın. Bir de monitörünüzde başka bir kablo girişi var ise oradan deneyin giriş bozulmuş olabilir.
Kabloyu değiştirin direkt takıp çıkartmayın. Bir de monitörünüzde başka bir kablo girişi var ise oradan deneyin giriş bozulmuş olabilir.
hazernag Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 691 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Nisan 2024 #8 Dogukan9821 dedi: 2 haftadır evde yoktum, bir anda açınca bilgisayarı böyle oldu. Ne yapmam lazım? Eki Görüntüle 2167055 Genişletmek için tıkla... Hocam kabloyu değiştirin olmadı farklı bir monitöre, tv ye v.b bağlayın pc yi. Hala çalışmıyorsa ekran kartında sorun vardır.
Dogukan9821 dedi: 2 haftadır evde yoktum, bir anda açınca bilgisayarı böyle oldu. Ne yapmam lazım? Eki Görüntüle 2167055 Genişletmek için tıkla... Hocam kabloyu değiştirin olmadı farklı bir monitöre, tv ye v.b bağlayın pc yi. Hala çalışmıyorsa ekran kartında sorun vardır.
legosef Hectopat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 106 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2024 #9 Çizgiler her açıp kapadığınızda ve kabloyu değiştiğinizde aynı ise ekran kartı sorunludur büyük ihtimal.
Çizgiler her açıp kapadığınızda ve kabloyu değiştiğinizde aynı ise ekran kartı sorunludur büyük ihtimal.
D Dogukan9821 Kilopat Katılım 8 Kasım 2017 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2024 #10 hazernag dedi: Hocam kabloyu değiştirin olmadı farklı bir monitöre, tv ye v.b bağlayın pc yi. Hala çalışmıyorsa ekran kartında sorun vardır. Genişletmek için tıkla... Kasadaki farklı girişe takacağım. Teşekkür ederim
hazernag dedi: Hocam kabloyu değiştirin olmadı farklı bir monitöre, tv ye v.b bağlayın pc yi. Hala çalışmıyorsa ekran kartında sorun vardır. Genişletmek için tıkla... Kasadaki farklı girişe takacağım. Teşekkür ederim