nottwila Femtopat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Ağustos 2023 #1 PC'nin her seyini yeni aldim. Monitor haric her şey calisiyor, paketin icinden DP kablosu cikti onu kullandim, ekran kartinin yerine taktim ucunu. Kasayi aciyorum, monitoru aciyorum sadece logo verip sonrasinda sinyal yok diyor. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2023
PC'nin her seyini yeni aldim. Monitor haric her şey calisiyor, paketin icinden DP kablosu cikti onu kullandim, ekran kartinin yerine taktim ucunu. Kasayi aciyorum, monitoru aciyorum sadece logo verip sonrasinda sinyal yok diyor.
L LaMorte Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2019 Mesajlar 5.322 Makaleler 5 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7600X RTX 3090 Gaming X MSI B650M-A WI-FI Corsair H150 RGB Corsair 5000X Corsair RM850 Corsair K60 / HyperX Pulsefire Raid Dell S2721DGFA Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #2 OSD'de doğru port seçili mi? Artı 0 Eksi
AmedeusB Megapat Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 771 Çözümler 7 9 Ağustos 2023 #3 Logo çıktığı zaman monitör tuşlarından bağlantı tipini HDMI'dan DP çevirin. Artı 0 Eksi
KS KS nottwila Femtopat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Ağustos 2023 #4 AmedeusB dedi: Logo çıktığı zaman monitör tuşlarından bağlantı tipini HDMI'dan DP çevirin. Genişletmek için tıkla... nasil yapacagim? arkadaki joystickle mi? LaMorte dedi: OSD'de doğru port seçili mi? Genişletmek için tıkla... nasil secebilirim? AmedeusB dedi: Logo çıktığı zaman monitör tuşlarından bağlantı tipini HDMI'dan DP çevirin. Genişletmek için tıkla... direkt kabloyu HDMI ile degistirdim yine ayni hatayi veriyor. Son düzenleme: 10 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
AmedeusB dedi: Logo çıktığı zaman monitör tuşlarından bağlantı tipini HDMI'dan DP çevirin. Genişletmek için tıkla... nasil yapacagim? arkadaki joystickle mi? LaMorte dedi: OSD'de doğru port seçili mi? Genişletmek için tıkla... nasil secebilirim? AmedeusB dedi: Logo çıktığı zaman monitör tuşlarından bağlantı tipini HDMI'dan DP çevirin. Genişletmek için tıkla... direkt kabloyu HDMI ile degistirdim yine ayni hatayi veriyor.