Monk Özentiliği

Konuyu açan arkadaşa katılıyorum, iyi bir Monk izleyicisi olduğumdan filmin fragmanını ilk izlediğimde anladım ve gerçekten sinirlerim bozuldu. Kötü dizi yapıyoruz demiyorum, çalmak bana ters düşüyor. Evim Sensin filminin senaryosu da çalıntı mesela. Bunu sadece biz yapmıyoruz ama, diğer ülkelerde de ikinci sınıf yapım şirketleri uzun süre tutan programları farklı bir isimle ufak süslemeler ve değişikliklerle ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar.

Aşkı Memnu, Muhteşem Yüzyıl, Binbir Gece vs. gibi diziler özellikle Arap ülkeleri tarafından çok fazla izlendi. Arada tutturuyoruz güzel projeleri ama daha 4. bölümü göremeden final yapan dizilerimiz fazla. Affedersiniz ama özellikle bizde işin bokunu çıkarmak gibi bir huy var. Örneğin: Doktorlar, Çocuklar Duymasın, Sihirli Annem vs. diziler tekrar çekildi ve biz hala bunları akşama kadar izlemek zorundayız. Oyuncuların %95'i manken/model. Oyunculuk nerede?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…