.mono klasörü nedir?

yigittflex

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, %appdata% klasörü içinde ".mono" adlı klasör buldum. Klasörün içi de boş. Bu ".mono" klasörü nedir?
not: Her sildiğimde geri yükleniyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-02-06 172211.png
    Ekran görüntüsü 2023-02-06 172211.png
    2,4 KB · Görüntüleme: 129
  • Ekran görüntüsü 2023-02-06 172221.png
    Ekran görüntüsü 2023-02-06 172221.png
    2,3 KB · Görüntüleme: 121
  • Ekran görüntüsü 2023-02-06 172241.png
    Ekran görüntüsü 2023-02-06 172241.png
    4,6 KB · Görüntüleme: 126
Muhtemelen bazı oyun veya uygulama bağımlılıklarıyla ilgilidir. Tanımladığınız klasörlerin adlarına bakılırsa, pencerelerdeki Linux uygulamaları için bir tür çalışma zamanı. Hangi uygulamalar veya oyunlar olabilir, kurulu program ve oyunlar listesine bakmadan söyleyemem.

Linux'ta mono, Windows hizmetlerini şarap kullanmadan çalıştırmak için kullanılır. Şarap, sanırım GUI tipi şeyler için daha fazla.

Muhtemelen onu geri dönüşüm kutusuna gönderebilir veya yeniden adlandırabilir ve neyin kırıldığını görebilirsiniz.

Muhtemelen bazı oyun veya uygulama bağımlılıklarıyla ilgilidir. Tanımladığınız klasörlerin adlarına bakılırsa, pencerelerdeki Linux uygulamaları için bir tür çalışma zamanı. Hangi uygulamalar veya oyunlar olabilir, kurulu program ve oyunlar listesine bakmadan söyleyemem.

Linux'ta mono, Windows hizmetlerini şarap kullanmadan çalıştırmak için kullanılır. Şarap, sanırım GUI tipi şeyler için daha fazla.

Muhtemelen onu geri dönüşüm kutusuna gönderebilir veya yeniden adlandırabilir ve neyin kırıldığını görebilirsin.
Hocam dün itibariyle VALORANT indirdikten sonra oldu. Acaba VALORANT'ın bir dosyası mı?

Mono mikrofon demektir Valorant ses kaydı yapıyor olabilir.
Ben de Valorant oynuyorum arada sırada .mono klasörü gizli öğelerde bile yok.
Önemli bir klasör değildir büyük ihtimal. Gizli öğelere alıp gözünüzden gitmesini sağlayabilirsiniz ancak silmenizi önermiyorum içindekiler önemli olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı