K KingDragon Femtopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #1 (Arkadaşlar ben Monodevelop indirdim ve kurulumunu yaptım ama Unity'ye nasıl bağlanır bilmiyorum. Bileniniz varsa bana yardım edebilir mi? (Windows kullanıyorum.) Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ağustos 2022
(Arkadaşlar ben Monodevelop indirdim ve kurulumunu yaptım ama Unity'ye nasıl bağlanır bilmiyorum. Bileniniz varsa bana yardım edebilir mi? (Windows kullanıyorum.)
M Mustafaa1 Centipat Katılım 29 Nisan 2022 Mesajlar 109 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #2 Edit>Preferences>External Tools>External Script Editor sağındaki kısımdan istediğinizi seçebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Edit>Preferences>External Tools>External Script Editor sağındaki kısımdan istediğinizi seçebilirsiniz.
KS KS K KingDragon Femtopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #3 Mustafaa1 dedi: Edit>preferences>external tools>external script editor sağındaki kısımdan istediğinizi seçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Orada yok işte? Artı 0 Eksi
Mustafaa1 dedi: Edit>preferences>external tools>external script editor sağındaki kısımdan istediğinizi seçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Orada yok işte?
A Abdullah_AKD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 2.329 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #4 KingDragon dedi: Orada yok işte? Genişletmek için tıkla... Browse tuşuna basıp, MonoDevlop'un konumunu belirtin. Artı 0 Eksi
KingDragon dedi: Orada yok işte? Genişletmek için tıkla... Browse tuşuna basıp, MonoDevlop'un konumunu belirtin.