SailDriyt Centipat Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #1 Merhaba, öncelikle 10. sınıfım (lise 2), öğretmenimiz bizden monoploy oyunun bilgisayar üzerinde farklı versiyonunu istedi, nasıl yapabilirim hangi programları kullanmalıyım bana yardım eder misiniz? (proje ödevim ve 3 kişiden oluşuyoruz ekipte) Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2025
Merhaba, öncelikle 10. sınıfım (lise 2), öğretmenimiz bizden monoploy oyunun bilgisayar üzerinde farklı versiyonunu istedi, nasıl yapabilirim hangi programları kullanmalıyım bana yardım eder misiniz? (proje ödevim ve 3 kişiden oluşuyoruz ekipte)
Karaked7960 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 427 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #2 Scratch adında bir yer vardı oradan kolay şekilde yapabilirsiniz ama işiniz zor kolay gelsin.
Yuii Megapat Katılım 21 Ekim 2016 Mesajlar 491 Çözümler 3 21 Ocak 2025 #3 Karaked7960 dedi: Scratch adında bir yer vardı oradan kolay şekilde yapabilirsiniz ama işiniz zor kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Scratch çok basit diye biliyorum.(Scratch 3 kullan bu arada kullanıcaksan)
Karaked7960 dedi: Scratch adında bir yer vardı oradan kolay şekilde yapabilirsiniz ama işiniz zor kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Scratch çok basit diye biliyorum.(Scratch 3 kullan bu arada kullanıcaksan)
Karaked7960 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 427 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #4 Yuii dedi: Scratch çok basit diye biliyorum.(Scratch 3 kullan bu arada kullanıcaksan) Genişletmek için tıkla... Basit ve etkili kolayca 1 2 günde yapılabilir o yüzden yazdım.
Yuii dedi: Scratch çok basit diye biliyorum.(Scratch 3 kullan bu arada kullanıcaksan) Genişletmek için tıkla... Basit ve etkili kolayca 1 2 günde yapılabilir o yüzden yazdım.