Monopoly tercihi

Khallesii

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, arkadaş çevremle para verip bir oyun almaya karar verdik ve Monopoly alacağız fakat girdik internete, oldukça fazla versiyonu var. Hangisi almamız gerekir? Gördüğüm kadarıyla klasik ya da elektronik bankacılık çok öneriliyor. Çok büyük farkları var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elektronik bankacılık olayında hesaplar vs. hiç karışmıyor.
Eğer biz adam gibi oturup da oynayamayız, yerinde duramayan şımarık adamlarınız diyorsan onu almalısın.
( Aşağılama içermemektedir. Yalnızca hal ve hareketten bahsedilmiştir. )

Eğer hesabımız karışmaz, düzgünce oturur oyunumuzu oynar kalkarız diyorsan klasik size göre.

Merhaba, arkadaş çevremle para verip bir oyun almaya karar verdik ve Monopoly alacağız fakat girdik internete, oldukça fazla versiyonu var. Hangisi almamız gerekir? Gördüğüm kadarıyla klasik ya da elektronik bankacılık çok öneriliyor. Çok büyük farkları var mı?
Biraz var. Elektronik bankacılık en güzeli bence. Zamanının zengin çocuklarında olan kutu oyunu olarak beynime kazındı. :(

Ayrıca en masrafsızı ve en güzeli, Monopoly alternatifi olan daha ucuz olan kutu oyunları. Biri Batak ismiyle geçiyordu, kart oyunu olan değil ama, bir diğeri Milyoner diye. Kesinlikle daha mutlu ediyor. Monopoly ile olan mantıkla aynı, tek sorun paraları filan sen kesiyorsun. Oyun paralarını kutuda kesilmemiş olarak veriyorlar ve elektronik bankacılık aracından yok.

Son düzenleme:
Bu konu başlığına benim de ihtiyacım vardı, ailecek yılbaşında oynamak için alacağız ama ne alsak bilemiyoruz. Ben klasiği seviyorum, bence onu alabilirsiniz, tabii bir de elektronik bankacılık var, internette 450 TL'ye satılıyor, bence o da güzel...

Elektronik bankacılık almalısın

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı