Witcher temalı Monopoly çıkışını gerçekleştirdi. Diğer Monopoly'lerden fark olarak 17+(Türkiye için 18+ diyebiliriz) yaş sınırına sahip ve 45 dolar fiyat etiketine sahip.
Sultanahmet, Beşiktaş, Yeniköy gibi yerler yerine Bruca, Leshen, Crab Spiders, Higher Vampire gibi yaratıkları satın alıp takaslayabiliyoruz.
Witcher temalı monopoly çıkışını gerçekleştirdi. Diğer Monopoly'lerden fark olarak 17+(Türkiye için 18+ diyebiliriz) yaş sınırına sahip ve 45 dolar fiyat etiketine sahip.
Sultanahmet, Beşiktaş, yeniköy gibi yerler yerine bruca, leshen, crab spiders, higher vampire gibi yaratıkları satın alıp takaslayabiliyoruz.
Türkiye'ye hiç gelmeyebilir. Bu tarz Monopoly'lerin Türkiye'ye geldiğini görmedim, gelenlerde aşırı pahalı oluyor genelde. 45 dolar 1200TL yapıyor. Üstüne vergi vs. koyduğun zaman gelse bile pahalı olur orası kesin.
Türkiye'ye hiç gelmeyebilir. Bu tarz Monopoly'lerin Türkiye'ye geldiğini görmedim, gelenlerde aşırı pahalı oluyor genelde. 45 dolar 1200TL yapıyor. Üstüne vergi vs. koyduğun zaman gelse bile pahalı olur orası kesin.
Diğer Monopoly'lerin aksine tasarım hariç özel bir şey barındırmıyor gibi görünüyor. Bence 45 dolar etmez.
Türkiye'ye gelmesini isterdim de aşırı pahalı olur ya. Bir de Witcher Monopoly oyununu çoğu kişi oynamak istemeyecektir. Monopolyler de genel olarak pahalı.