Monsgeek FUN60 Max klavye alınır mı?

Bütçe
2000-2500

deniz40

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben.

MonsGeek FUN60 Max klavye alacağım ama Türkiye'de bulamadım ve yurt dışından alacağım.​

https://www.monsgeek.com/product/fun60-pro-max/?attribute_connectivity=Tri-mode&attribute_model=FUN60+Max&attribute_color=PBT+Double-shot+(White) sitesi bu. Sorun yaşar mıyım? Bir de yurt dışı olduğu için gümrükten geçer mi? 61 dolar mı ne ediyor gümrük için 30 dolar isteniyormuş yanlış okumadıysam.
Başka kablosuz klavye ve bu klavyedeki özelliklere benzer klavye varsa atar mısınız?

Son düzenleme:
Hocam gümrükten ek vergi çıkar muhtemelen. Kargo dahil 30 Euro sınır var.

FUN60 Ultra neden almıyorsunuz hocam? Şu anda fiyatı gereksiz uçmuş gerçi eğer o sebeptense bence de almayın.

FUN60 Ultra neden almıyorsunuz hocam? Şu anda fiyatı gereksiz uçmuş gerçi eğer o sebeptense bence de almayın.

Evet hem fiyati uçmuş hem de öğrenciyim bir de parayı babam vereceği için 2000 2500 TL'yi aşamam.
Düzeltme: Bayramdan sonra gelen parayla 3500 4000 arasına çıkartabilirim.

Son düzenleme:
Evet hem fiyati uçmuş hem de öğrenciyim bir de parayı babam vereceği için 2000 2500 TL'yi aşamam.
Düzeltme: Bayramdan sonra gelen parayla 3500 4000 arasına çıkartabilirim.
Hocam Apex Pro Mini önerirdim 4k bütçeye ama klavye biraz sorunlu sanırsam yorumlar öyle söylüyor tabii iade etme hakkınız mevcut isterseniz bir şansınızı deneyin derim güzel klavye.

Hocam Apex Pro Mini önerirdim 4K bütçeye ama klavye biraz sorunlu sanırsam yorumlar öyle söylüyor tabii iade etme hakkınız mevcut isterseniz bir şansınızı deneyin derim güzel klavye.

Hocam

Attack Shark X68 he nasıl kablosuzu yok ama hoşuma gitti​

Alınır mı? FUN60 Pro veya Max'ın yerine.

Hocam

Attack Shark X68 he nasıl kablosuzu yok ama hoşuma gitti​

Alınır mı? FUN60 Pro veya Max'ın yerine.
Hocam bir iki tane kullanıcı yorumu bulabildim sadece bu klavye hakkında ama iyi diyorlar. FUN60 Pro veya Max normal fiyatından bulabilirseniz o modellerden birini tercih edin derim ama.

Hocam bir iki tane kullanıcı yorumu bulabildim sadece bu klavye hakkında ama iyi diyorlar. FUN60 Pro veya Max normal fiyatından bulabilirseniz o modellerden birini tercih edin derim ama.

Sizce hangisi?

Gaming.gen.tr de yokmu stok? Ben oradan aldım 3 4 gün önce pro modelini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…