MonsGeek M1 V5 Contour Lines PCB tasarimi kime ait?

Contour Lines modeli kadar zam yememis neyse ki. Tasarim detaylarini ve switchleri saymazsak duz M1 V5 modeli daha iyi aslinda. VIA destegi var ve daha ucuz.
Hocam gider temudan contour line keycapsi alırsınız bir de pahalı olur ama v3 piano pro alırsınız ve kendi elinizdekileri keycaps ve switcih satarsanız çok bir fark olmaz + olarak VIA desteği vs. kazanırsınız. Emin olun contour line modelinden iyidir. Bir de şöyle bir şey car contour line modelinde pembe dongle geliyor ama bu VIA modelinde siyah dongle geliyor. Alıcı farklı yani belki daha iyi olabilr bu konuda VIA.

Uzatma kablosuyla kullanacağım zaten. 30 cm fark belki anca olacaktır. Bağlantıda sorun yaşamam gibi yani.
Klavye geldi şu anda malzeme kalitesi cidden kendini fark ettiriyor ya. İade ediyorum dönüp dolaşıp buna geri geliyorum.

Aşağıdaki videonun bir kısmında da PCB üzerinde Akko ismi basılmış bir çip var. Ortak tasarımdır belki. Dakika 4.24-4.29 arası gözüküyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• Screenshot_89.png
    1,9 MB · Görüntüleme: 31

Galiba klavye kontrolcüsü Akko'ya ait.

Galiba klavye kontrolcüsü Akko'ya ait.
Olabilir. Klavye aslinda elime ulasti ancak kullanmaya baslamadim. Fare de gelince kullanmaya baslayacagim. Yine de icimin rahat etmesi icin arastirmaya devam ediyordum da kalite olarak Akko'dan daha iyi gibi aslinda. 1 tane kalite kontrol asamasindan kaynaklanan bir sorun gormustum sadece. Cift basma cok nadir ve yazilimsal gibi duruyor. Uzun omurluluk acisindan nasil olacak onu merak ediyorum. Gamepower marka klavyeyi 5 yildir sorunsuz kullaniyorum ve basina bir sey gelmezse daha da kullanilacak durumda. MonsGeek kalite olarak her turlu daha ondedir. Ayni performansi bekliyorum dogal olarak.

Dünden itibaren kullanmaya başladım kablosuz olarak şu anlık sorunsuz gibi bakalım.

Dosya Ekleri

• AGC_EGO_20250327_154850457.jpg
    143,1 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…