MonsGeek M1 V5 Contour Lines PCB tasarimi kime ait?

Konuyu baştan sonra takip ettim. Bende 2000-2500TL bandında TKL öneri alabilir miyim? FPS oynuyorum. Blue veya white switch'ten hiç hoşlanmıyorum.

Arkadaşın attığı klavye bayağı güzel onu tercih edin derim. Switch sesi de tok bir sese sahip. Cashback ile 1600'e falan geliyor.

MonsGeek'e mail atmistim mikrodenetleyiciyi ogrenmek icin. Asagidaki cipmis.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250329_101605_Gmail.jpg
    122,7 KB · Görüntüleme: 17
Klavyeyi kullanmaya başladım. İnanılmaz bir hissiyatı ve sesi var. Klavyeyi elime aldığımda ağırlığı ve şeklinden dolayı altın külçesi gibi hissettirdi. Bayağı ağır, full alüminyum kasadan dolayı. 3500 TL'ye geldiğini varsayarsak fiyatına göre rakipsiz, mükemmel bir klavye. Ufak bir sorun var da önemsiz. Sağ ok tuşundan çok hafif yay sesi geliyor. Switch değişince düzeleceği için önemsenmesi gereken bir sorun değil. Ki switch değişmese bile fark etmesi zor bir ses. Ben klavyeyi kullanmaya başlamadan önce sorunu var mı diye baştan sona incelediğim için fark ettim. Mouse'da aynı şekilde gelmişti, onu da kullanmaya başladım da ürün sanki 2. el gibi ama değil. Altında ufak çizik benzeri bir şey var skatezlerin yanında. Farenin altındaki kağıtta yani. Ancak onun dışında bir sorun yok. Muhtemelen fabrikadan kaynaklı bir şeydir. Mouse beklediğim kadar iyi değil ama. Yani performansı iyi ama malzeme kalitesinde daha üst bir şey bekliyordum. Eski farem Razer Cobra ile benzer malzeme kalitesi var gibi. Ya da bana öyle geliyordur. Klavyeye direkt alıştım. Bakmadan hızlı bir şekilde yazabiliyordum eski klavyede. Buna da 1 saat içinde alıştım. Sadece bazı tuş atamalarım vardı numpad kısmında, o atamaların yerini değiştirmem gerek. O da halledilir.

Yalnız eklemem gerek, ben Gamepower Saber RGB'den geçtim bu klavyeye. Mükemmel gelme sebebi belki budur ama klavye genel olarak çok iyi zaten. 5 yıldan fazla götürse yeter bu kaliteyle bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…