Monstar Pusat gamepad alınır mı?

F710 veya Pusat clutch alınmaz. CS Relboron'un attığı iyi bi gamepad.

@alltindag Şu 14 senelik gamepad'i bi salın hacım ya bende kullandım o gamepad'i şu dönemde 1000TL verilecek bir kol değil kesinlikle.
F710 önermedim. F310 önerdim farkındaysan. Ben kullanıyorum gayet memnunum. F/P olarakta gayet uygun bir gamepad.

F
F710 önermedim. F310 önerdim farkındaysan. Ben kullanıyorum gayet memnunum. F/P olarakta gayet uygun bir gamepad.
F310'da iyi bir gamepad değil. Hayatında tek kullandığın gamepad Çakma DS4 ve F310 olunca memnun olman normal.

F

F310'da iyi bir gamepad değil. Hayatında tek kullandığın gamepad Çakma DS4 ve F310 olunca memnun olman normal.
Ne kadar komiksin sen. Logitech fanboyluğu yapsam haklısın diyeceğim ama sadece önerime neden bu kadar yükseldin ?

Ne kadar komiksin sen. Logitech fanboyluğu yapsam haklısın diyeceğim ama sadece önerime neden bu kadar yükseldin ?
Adam 1000TL öneri istiyor senin önerdiğin şey saçma. Bugattim hangi renk olsun diyen adama Reno Clio al demişsin gibi oluyor.

İkinci el gc30 V2 aldım sıfırı 2 bin TL ürünü 700 TL ye aldım dolandırıldım gibi hissediyorum ama satıcı önceden 2 adet ürün satmış

İkinci el gc30 V2 aldım sıfırı 2 bin TL ürünü 700 TL ye aldım dolandırıldım gibi hissediyorum ama satıcı önceden 2 adet ürün satmış
Ürünü göremedim bilemiyorum ama 2. ELde bile 700TL baya ucuz geldi.

Evet ürünün sıfırı 2 bin TL bende anlamadım

Garantiside var ilginç galiba dolandırıldım)
Valla bir bit yeniği var gibi inşallah dolandırılmamışsınızdır. Veya GC30 V2 yerine Acaba GC20V2 modelini mi aldınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…