alltindag Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #11 DMN dedi: F710 veya Pusat clutch alınmaz. CS Relboron'un attığı iyi bi gamepad. @alltindag Şu 14 senelik gamepad'i bi salın hacım ya bende kullandım o gamepad'i şu dönemde 1000TL verilecek bir kol değil kesinlikle. Genişletmek için tıkla... F710 önermedim. F310 önerdim farkındaysan. Ben kullanıyorum gayet memnunum. F/P olarakta gayet uygun bir gamepad.
DMN dedi: F710 veya Pusat clutch alınmaz. CS Relboron'un attığı iyi bi gamepad. @alltindag Şu 14 senelik gamepad'i bi salın hacım ya bende kullandım o gamepad'i şu dönemde 1000TL verilecek bir kol değil kesinlikle. Genişletmek için tıkla... F710 önermedim. F310 önerdim farkındaysan. Ben kullanıyorum gayet memnunum. F/P olarakta gayet uygun bir gamepad.
Bloodlinee Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 2.329 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #12 DMN dedi: F710 veya Pusat clutch alınmaz. CS Relboron'un attığı iyi bi gamepad. @alltindag Şu 14 senelik gamepad'i bi salın hacım ya bende kullandım o gamepad'i şu dönemde 1000TL verilecek bir kol değil kesinlikle. Genişletmek için tıkla... Hocam peki ikinci el gc30 V2 ? Dolap’ta keşfettiğime bak! Dolap - İkinci El Alışveriş
DMN dedi: F710 veya Pusat clutch alınmaz. CS Relboron'un attığı iyi bi gamepad. @alltindag Şu 14 senelik gamepad'i bi salın hacım ya bende kullandım o gamepad'i şu dönemde 1000TL verilecek bir kol değil kesinlikle. Genişletmek için tıkla... Hocam peki ikinci el gc30 V2 ? Dolap’ta keşfettiğime bak! Dolap - İkinci El Alışveriş
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 23 Mayıs 2024 #13 F alltindag dedi: F710 önermedim. F310 önerdim farkındaysan. Ben kullanıyorum gayet memnunum. F/P olarakta gayet uygun bir gamepad. Genişletmek için tıkla... F310'da iyi bir gamepad değil. Hayatında tek kullandığın gamepad Çakma DS4 ve F310 olunca memnun olman normal.
F alltindag dedi: F710 önermedim. F310 önerdim farkındaysan. Ben kullanıyorum gayet memnunum. F/P olarakta gayet uygun bir gamepad. Genişletmek için tıkla... F310'da iyi bir gamepad değil. Hayatında tek kullandığın gamepad Çakma DS4 ve F310 olunca memnun olman normal.
alltindag Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #14 DMN dedi: F F310'da iyi bir gamepad değil. Hayatında tek kullandığın gamepad Çakma DS4 ve F310 olunca memnun olman normal. Genişletmek için tıkla... Ne kadar komiksin sen. Logitech fanboyluğu yapsam haklısın diyeceğim ama sadece önerime neden bu kadar yükseldin ?
DMN dedi: F F310'da iyi bir gamepad değil. Hayatında tek kullandığın gamepad Çakma DS4 ve F310 olunca memnun olman normal. Genişletmek için tıkla... Ne kadar komiksin sen. Logitech fanboyluğu yapsam haklısın diyeceğim ama sadece önerime neden bu kadar yükseldin ?
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 23 Mayıs 2024 #15 alltindag dedi: Ne kadar komiksin sen. Logitech fanboyluğu yapsam haklısın diyeceğim ama sadece önerime neden bu kadar yükseldin ? Genişletmek için tıkla... Adam 1000TL öneri istiyor senin önerdiğin şey saçma. Bugattim hangi renk olsun diyen adama Reno Clio al demişsin gibi oluyor.
alltindag dedi: Ne kadar komiksin sen. Logitech fanboyluğu yapsam haklısın diyeceğim ama sadece önerime neden bu kadar yükseldin ? Genişletmek için tıkla... Adam 1000TL öneri istiyor senin önerdiğin şey saçma. Bugattim hangi renk olsun diyen adama Reno Clio al demişsin gibi oluyor.
alltindag Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #16 DMN dedi: Adam 1000TL öneri istiyor senin önerdiğin şey saçma. Bugattim hangi renk olsun diyen adama Reno Clio al demişsin gibi oluyor. Genişletmek için tıkla... Tamam 8BitDo en iyisi. Herkese önermeye devam edebilirsin.
DMN dedi: Adam 1000TL öneri istiyor senin önerdiğin şey saçma. Bugattim hangi renk olsun diyen adama Reno Clio al demişsin gibi oluyor. Genişletmek için tıkla... Tamam 8BitDo en iyisi. Herkese önermeye devam edebilirsin.
Bloodlinee Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 2.329 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #17 İkinci el gc30 V2 aldım sıfırı 2 bin TL ürünü 700 TL ye aldım dolandırıldım gibi hissediyorum ama satıcı önceden 2 adet ürün satmış
İkinci el gc30 V2 aldım sıfırı 2 bin TL ürünü 700 TL ye aldım dolandırıldım gibi hissediyorum ama satıcı önceden 2 adet ürün satmış
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 23 Mayıs 2024 #18 Bloodlinee dedi: İkinci el gc30 V2 aldım sıfırı 2 bin TL ürünü 700 TL ye aldım dolandırıldım gibi hissediyorum ama satıcı önceden 2 adet ürün satmış Genişletmek için tıkla... Ürünü göremedim bilemiyorum ama 2. ELde bile 700TL baya ucuz geldi.
Bloodlinee dedi: İkinci el gc30 V2 aldım sıfırı 2 bin TL ürünü 700 TL ye aldım dolandırıldım gibi hissediyorum ama satıcı önceden 2 adet ürün satmış Genişletmek için tıkla... Ürünü göremedim bilemiyorum ama 2. ELde bile 700TL baya ucuz geldi.
Bloodlinee Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 2.329 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #19 DMN dedi: Ürünü göremedim bilemiyorum ama 2. ELde bile 700TL baya ucuz geldi. Genişletmek için tıkla... Evet ürünün sıfırı 2 bin TL bende anlamadım DMN dedi: Ürünü göremedim bilemiyorum ama 2. ELde bile 700TL baya ucuz geldi. Genişletmek için tıkla... Garantiside var ilginç galiba dolandırıldım)
DMN dedi: Ürünü göremedim bilemiyorum ama 2. ELde bile 700TL baya ucuz geldi. Genişletmek için tıkla... Evet ürünün sıfırı 2 bin TL bende anlamadım DMN dedi: Ürünü göremedim bilemiyorum ama 2. ELde bile 700TL baya ucuz geldi. Genişletmek için tıkla... Garantiside var ilginç galiba dolandırıldım)
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 23 Mayıs 2024 #20 Bloodlinee dedi: Evet ürünün sıfırı 2 bin TL bende anlamadım Garantiside var ilginç galiba dolandırıldım) Genişletmek için tıkla... Valla bir bit yeniği var gibi inşallah dolandırılmamışsınızdır. Veya GC30 V2 yerine Acaba GC20V2 modelini mi aldınız.
Bloodlinee dedi: Evet ürünün sıfırı 2 bin TL bende anlamadım Garantiside var ilginç galiba dolandırıldım) Genişletmek için tıkla... Valla bir bit yeniği var gibi inşallah dolandırılmamışsınızdır. Veya GC30 V2 yerine Acaba GC20V2 modelini mi aldınız.