Hocam oyun oynamak isteyen biriyim ve üniversitede ne gerekli bilmiyorum ondan sordum. Hocam yıllar önce şansa paramı dolara çevirmiştim 1800 dolar civarı bütçem olur diye düşünüyorum.
Hocam mesaja bakarsanız uygulamalar demişim mesela ASUS'ta my ASUS uygulaması var Android iOS ve iPadOS üzerinde ekran ve veri aktarımında herhangi bir sıkıntı yaşamadım MSI da başka bir program var mıdır bilmem ama ASUS'ta kullanımı kolaylaştıran uygulamalar var.
Hocam oyun oynamak isteyen biriyim ve üniversitede ne gerekli bilmiyorum ondan sordum. Hocam yıllar önce şansa paramı dolara çevirmiştim 1800 dolar civarı bütçem olur diye düşünüyorum.
Agziniza sakiz olmus optimizasyon sorunu lafi bence. Yani optimizasyon sorunu olmasa GT820M ile Cyberpunk oynanacak? Optimizasyon sorunu degil de grafikleri iyi oldugu icin olabilir mi bu?
Agziniza sakiz olmus optimizasyon sorunu lafi bence. Yani optimizasyon sorunu olmasa GT820M ile Cyberpunk oynanacak? Optimizasyon sorunu degil de grafikleri iyi oldugu için olabilir mi bu?