Monster 25 ms panel değeri

Swistret

Centipat
Monster bir notebook almak istiyordum fakat panelin 25 ms olduğunu duyunca şok oldum. Notebookların panellerinin tepki süresi bu kadar yüksek mi yoksa bu Monster'e özgü bir şey mi? Sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI PX60 - 6QE modelini kullanıyorum. Sonuçları aşağıda paylaşıyorum.

1592658176800.png

Grey to Grey değerleri benim laptopta da düşük. Konuyu merak ettim. Diğer arkadaşların da yorumlarını merak ediyorum.

MSI PX60 - 6QE modelini kullanıyorum. Sonuçları aşağıda paylaşıyorum.

Eki Görüntüle 596438

Grey to Grey değerleri benim laptopta da düşük. Konuyu merak ettim. Diğer arkadaşların da yorumlarını merak ediyorum.
Nereden test edebilirim acaba? 5ms masaüstü monitörden kendi laptop monitörüme geçince oyun oynayamıyorum, görüntü hissedilebilebilecek derecede geç geliyor.

Normal kullanıcının test etme imkanı yok. Ya direkt panel modelini Monster'a soracaksınız eğer söylerlerse diye, ya da yeni almış birinden panel no'yu isteyeceksiniz. Çoğu laptop paneli için internette yapılmış testler bulunuyor.

Mesela Abra A5 modelini yeni alan bir arkadaşımda laptop HWiNFO'dan da görüldüğü üzere Panda LM156LF-GL03 paneliyle geldi. Bu da ucuz Asus modellerinde kullanılan yüksek gecikmeli 120Hz bir IPS panel.

Nereden test edebilirim acaba? 5ms masaüstü monitörden kendi laptop monitörüme geçince oyun oynayamıyorum, görüntü hissedilebilebilecek derecede geç geliyor.
Ben notebookcheck sitesinin incelemesinden aldım ekran görüntüsünü. Hangi uygulama ile test yapılabilir bilmiyorum maalesef.
T5 V20.1 almayı düşünüyorum. Aradığımda 25 ms dediler ama alınır mı alınmaz mı arasında kaldım
Aslında çok fazla oyun oynayan birisiyim, ben herhangi bir problem yaşamadım. Ancak problem yaşamamamın sebebi şimdiye kadar yüksek kalitede bir monitör kullanmamam da olabilir diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı