Monster 31.5 Aryond vs MSI 31.5 G32CQ4

Negan86

Hectopat
Daha fazla  
Özellik olarak tıpatıp aynı olan bu iki monitörün arasında kaldım. Şöyle ki Monster Aryond A32 V1.3 fiyat olarak benim bütçeme daha uygun, MSI 31.5 G32CQ4 da alabilirim istersem ama sıkıntıya da girebilirim. Monster'ın riski hiç yok, garantisi ve iadesi var ancak MSI'ı bilmediğim bir ithalatçıdan alma durumunda oluyorum. Kısacası kafam epey bir karışık. Aralarında sadece 2000 TL olan bu monitörlerden nasıl bir yol izleyip karar verip seçmeliyim sizce?

MSI 31.5 G32CQ4

Monster Aryond A32 V1.3

Monsterın o modelinde ghosting ve ışık sızması kronik bütçeyi bir tık daha zorlayıp kaliteli ve ömürlü bir monitör almak en mantıklısı, iyi forumlar

Monster bütçe kurtarıyor. Her 10 monitörün birinde de ghosting sorunu çıkıyor. Ben kullanıyorum. Hikaye tabanlı oyunlarda işimi görüyor. Oyun esnasında ışık süzmesi belli olmuyor. Fakat HDR ile derin siyah içerikli filmleri izlerken kenarlardan az da olsa belli oluyor. Bende bulunanda ghosting sorunu yaşamadım fakat bu ihtimalide göz önünde bulundurarak değerlendirin. Bütçeniz varsa daha sağlam panellere sahip marka-modelleri tercih edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…