Monster A5 v.15.5.2 sistem kaç yıl gider?

Arda076

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben Monster Abra A5 v.15.5.2 almak istiyorum. Neredeyse 3 haftadır araştırıyorum. Kimileri servisi çok iyi al diyor, kimileri de sıkıntıları var diyor. Gerçekten araştırmaktan yoruldum artık. i5 işlemci olması da insanlar tarafından çok eleştirildi. İlk sorum aşağıda yazan sistem sizce az kullanımla ( yani 6 yıl boyunca tek GTA 5 yüklesem mesela?) Beni kaç yıl idare eder? 8000 lira veriyorum 2 3 yıl kullanıp atmak istemem. 2.sorum sizce her oyunu açar mı sistem? Yani şu an piyasada olan oyunlardan kaldırmadığı var mı?

Sistem.
  • Intel i5-10300H-2, 5GHz Turbo Boost ile 4, 50GHz.
  • 4 GB GDDR6 NVIDIA GTX1650 Refresh (2020 sürümü)
  • 15, 6" FHD 1920X1080 120Hz IPS mat LED ekran.
  • 16 GB (2x8GB) DDR4 2933MHz.
  • 256 GB Samsung PM981 M.2 SSD.
  • Windows 10 Home SL.
  • 3 adet disk desteği (2X M.2 SSD + 1X 2.5" disk)

Hocam yüksek miktarda bir para ödüyorum 8000 lirayı şansa bırakmak istemem.

Monster alırsan sorunlu çıkma olasılığı yüzde 60

Acer alırsan sorunlu çıkma olasılığı yüzde 50

Hp omen alırsan sorunlu çıkma olasılığı yüzde 30

Msi alırsan sorunlu çıkma olasılığı yüzde 20

Ben kararımı verdim Monster alacağım umarım iyi çıkar yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim. Bana dua edin lütfen 8000 liramı boşa vermiş olmayayım.

Sizi anlıyorum ama çevremdeki herkes Monster al diyor bir deneyeceğim dualarınız benimle olsun.

İlk 14 gün koşulsuz iade var tek sorun görürsen iade et hiç acıma yoksa zararlı çıkarsın.

Hocam bana her şeyi de ama FreeDOS işletim sistemi al deme.Onunla uğraşamam

Ohoo sizin işiniz zor o zaman hocam çoğu marka daha ucuz olsun diye freedos koyuyor siz sırf Windows hazır gelsin diye monster alacaksanız siz bilirsiniz bize bir şey demek düşmez.

FreeDOS arıyor herkes yapması aşırı kolay Windows denilen kazığı almak +1000tl

İnşallah sorunsuzu gelir hocam hayırlı olsun zaten 14 gün içinde koşulsuz iade diye bir şey var endişelenmeyin bu devirde kolay mı parayı kaptırmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…