H5N
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Mubasebeci
Herkese merhaba geçtiğimiz hafta Monster Abra A5 v12.1 siparişi verdim. Ürün 1 gün sonra eksiksiz, sıkıntısız ve çiziksiz sağlam bir şekilde teslim aldım. Windows'u sitedeki Recep beyin paylaştığı Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum linkli konudan indirdim ve Recep Bey'in anlatımlarıyla Rufus programı sayesinde UEFI olarak yükledim Windows'u. Tüm sürücüleri Monster'ın sitesinden yükledim. Ardından bilgisayarım>Aygıt yöneticisi>Sürücülere sağ tıklayıp Sürücü güncelle bütün sürücüleri tek tek güncelledim. Driver Booster uygulamasını kurup çalıştırdım. Oradan da yaklaşık 8 tane sürücüyü eksik gösterdi ve tüm sürücüleri güncelledim. Ama ne yaparsam yapayım hep bu hatayı alıyorum. ''Driver State Power Failure'' Ayrıca yaklaşık bir yıl önce başka bir müşteri buraya başıma gelen durumun aynısını belirtmiş. Aynı bu kullanıcının dediği gibi donma olduktan sonra bu hatayı alıyorum.
Abra A5 V11.1 Driver Power State Failure Sorunu
Yardımlarınızı bekliyorum. Bir oyun bilgisayarı alıp aylarca biriktirdiğim paranın karşısında bu tabloyu görmek moral bozucu gerçekten.
Abra A5 V11.1 Driver Power State Failure Sorunu
Yardımlarınızı bekliyorum. Bir oyun bilgisayarı alıp aylarca biriktirdiğim paranın karşısında bu tabloyu görmek moral bozucu gerçekten.
Son düzenleyen: Moderatör: