Monster A5 V12.1 "Driver Power State Failure" Hatası

H5N

Kilopat
Yer
Isparta
Daha fazla  
Meslek
Mubasebeci
Herkese merhaba geçtiğimiz hafta Monster Abra A5 v12.1 siparişi verdim. Ürün 1 gün sonra eksiksiz, sıkıntısız ve çiziksiz sağlam bir şekilde teslim aldım. Windows'u sitedeki Recep beyin paylaştığı Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum linkli konudan indirdim ve Recep Bey'in anlatımlarıyla Rufus programı sayesinde UEFI olarak yükledim Windows'u. Tüm sürücüleri Monster'ın sitesinden yükledim. Ardından bilgisayarım>Aygıt yöneticisi>Sürücülere sağ tıklayıp Sürücü güncelle bütün sürücüleri tek tek güncelledim. Driver Booster uygulamasını kurup çalıştırdım. Oradan da yaklaşık 8 tane sürücüyü eksik gösterdi ve tüm sürücüleri güncelledim. Ama ne yaparsam yapayım hep bu hatayı alıyorum. ''Driver State Power Failure'' Ayrıca yaklaşık bir yıl önce başka bir müşteri buraya başıma gelen durumun aynısını belirtmiş. Aynı bu kullanıcının dediği gibi donma olduktan sonra bu hatayı alıyorum.

Abra A5 V11.1 Driver Power State Failure Sorunu

Yardımlarınızı bekliyorum. Bir oyun bilgisayarı alıp aylarca biriktirdiğim paranın karşısında bu tabloyu görmek moral bozucu gerçekten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aylarca para biriktirdiğiniz sistemde Driver Booster kullanmışsınız. Sisteme temiz format atın. Yani format atarken C diskini biçimlendirin. Driver Booster tarzı uygulamaları kesinlikle kullanmayın. Windows gerekli sürücüleri zaten yükleyecektir. Güncellemek istediğiniz aygıtların donanım kimliğini öğrenip en güncel sürümü bulup o şekilde sürücü güncellemesi gerçekleştirin.

Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun

Sorun devam ederse Minidump dosyalarını paylaşın.

Minidump Dosyalarını Upload Etme

Aylarca para biriktirdiğiniz sistemde Driver Booster kullanmışsınız. Sisteme temiz format atın. Yani format atarken C diskini biçimlendirin. Driver Booster tarzı uygulamaları kesinlikle kullanmayın. Windows gerekli sürücüleri zaten yükleyecektir. Güncellemek istediğiniz aygıtların donanım kimliğini öğrenip en güncel sürümü bulup o şekilde sürücü güncellemesi gerçekleştirin.

Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun

Sorun devam ederse Minidump dosyalarını paylaşın.

Minidump Dosyalarını Upload Etme

Cevabiniz icin tesekkurler. Suruculerimi guncellememe ragmen sorun devam ettigim icin Driver Booster son çare olarak gordum. Ama sizin gibi coğu kisi bu tip programlara karşi. Maalesef hicbir faydasi olmadi da zaten. Bugun tekrardan yukleyecegim Windows 10'u. Sorun tekrar devam ederse Minidump'u paylasayim ilginiz icin tesekkurler...
Sorunum çözüldü çok teşekkür ederim @Akif. Dediklerinizi harfiyen uyguladım. İki gündür hiç bir sorun yaşamadım. Yaşayacağımı da sanmıyorum. Çok memnunum Windows 10 ve bilgisayardan.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı