Monster A5 v15.6 vs Game Garaj 5 TN?

antkayinskom

Centipat
Şu çıkmazdan çıkamıyorum ne olur? Intel 10750H işlemcili Monster mi yoksa i7 9750H işlemcili Game Garaj mı? 10. nesille 9. nesil arasında %7'lik bir performans farkı var sadece. Ama öte yandan 600₺'lik bir fiyat farkı da var.

İki ürünün karşılaştırılması.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu çıkmazdan çıkamıyorum ne olur? Intel 10750H işlemcili Monster mi yoksa i7 9750H işlemcili Game Garaj mı? 10. nesille 9. nesil arasında %7'lik bir performans farkı var sadece. Ama öte yandan 600₺'lik bir fiyat farkı da var.

Attığınız karşılaştırma linkinde Monster 120 Hz panele sahip gözüküyor. Monster daha deneyimli ve müşteri odaklı bir firma. Monster tercih ederdim.

Ben de tam olarak bu çıkmazdaydım ama bütün özelliklere bakınca monster 120hz, GG 60hz ekran sunuyor(ki bir oyuncu için ya da çokça bilgisayar başında kalacak kimseler için azımsanmayacak kadar önemli diye düşünüyorum); monsterin SSD'si yaklaşık olarak daha hızlı okuma/yazma hızına(3 - 4 kat) sahip. Monster çanta da veriyor(120 tl gibi bir fiyat), monster ömür boyu bakım olanağı veriyor(ne kadar güzel birşey olduğundan bahsetmeme gerek yok herhalde) üstelik herhangi bir sıkıntı dahilinde karşında daha bilindik bir muhatap bulursun. Sonuç olarak şahsen monster V15.6 almaya karar verdim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı