Eren1661 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 2.822 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #31 Egelen dedi: tamamdır hocam, lenovo'yu alıyorum. Teşekkürler yardımlarınız için. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun iyi bir tercih yapmışsınız. Fahrettin D**** dedi: Aldın mıda önermiyorsun keşke alanlara sorsan Genişletmek için tıkla... Kanka yazımından bile belli ağır bir fan boyluk yapıyorsun attığımız laptoplar dururken Monster alınmaz.
Egelen dedi: tamamdır hocam, lenovo'yu alıyorum. Teşekkürler yardımlarınız için. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun iyi bir tercih yapmışsınız. Fahrettin D**** dedi: Aldın mıda önermiyorsun keşke alanlara sorsan Genişletmek için tıkla... Kanka yazımından bile belli ağır bir fan boyluk yapıyorsun attığımız laptoplar dururken Monster alınmaz.
E Egelen Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #32 Eren1661 dedi: Hayırlı olsun iyi bir tercih yapmışsınız. . Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam aldım şimdi. Tekrardan teşekkür ederim yardım eden herkese.
Eren1661 dedi: Hayırlı olsun iyi bir tercih yapmışsınız. . Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam aldım şimdi. Tekrardan teşekkür ederim yardım eden herkese.
Eren1661 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 2.822 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #33 Egelen dedi: Sağ olun hocam aldım şimdi. Tekrardan teşekkür ederim yardım eden herkese. Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi ki bizi dinleyip önerdiğimiz modellerden birini aldınız tekrardan hayırlı olsun
Egelen dedi: Sağ olun hocam aldım şimdi. Tekrardan teşekkür ederim yardım eden herkese. Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi ki bizi dinleyip önerdiğimiz modellerden birini aldınız tekrardan hayırlı olsun