Teknik servisi aradığımda operatör arkadaş bana da aynısını söyledi, her iki slotta uyumlu dedi. Fakat dediğim gibi, bahsettiğim ürün geldiğinde boşta olan slota taktım ve hiç bir şekilde SSD'yi görmedi. Aygıt Yöneticisi'ndeki Disk Yönetimi kısmına kadar kontrol ettim, hiç bir yerde görünmüyordu. Ben de bilgisayarı satın aldığımda takılı olarak gelen SSD'yi boş slota, yeni aldığımı da onun yerine taktım ve tekrar çalıştırdığımda Disk Yönetimi kısmında SSD göründü ve her iki SSD'de aktif haldeydi. Sizde de görmezse benim yaptığım gibi slotların yerini değiştirerek deneyebilirsiniz.
Evet görsel benim bilgisayarıma ait. Muhtemelen boyutu farklı olduğundan dolayıdır, benim cihaz 15.6 inç, A7'ler 17 inç diye biliyorum. Keşke bunlarda da pil harici ve dıştan sökülebilir olsaydı, geçen gün üzerine az bir şey çay döküldü, pek temas olmadı ancak olabilirdi de. Ben kendimi garantiye almak için hemen cihazı kapatıp bataryasını çıkarttım fakat işte vidaları sökmek öyle kolay değil, 3-4 dakikamı aldı en az. Sıvı temasında saniyeler bile önemliyken bir bataryayı sökmek için 3-4 dk. uğraşmak pek hoş olmuyor.