Monster A5 v16.6 FPS düşmesi

farku22

Zeptopat
Daha fazla  
RAM
2933MHz
Ekran kartı
GTX1650Ti
İşlemci
Intel i5 10200H
Monster A5 v16.6 laptop kullanıcısıyım. Geçen kış aldım laptopu fakat son 1 aydır oyunlarda FPS düşüşü meydana geliyor yani giriyorum oyuna, ilk başta bir şey yok ama sonradan FPS düşüşü meydana geliyor. Isıyla alaksı olduğunu düşünüyorum. Sizce neden olabilir?

20 dklık oyun sonrası ısı değerleri:
dd.png

Son düzenleme:
Hocam bu Throttlestop programını kullanmak sence doğru mu bugün oyun oynarken denedim fps düzeldi ama donanımsal olarak zarara sebebiyet verir mi ?
Yaptığın ayarlara bağlı ama ek voltaj vereceğini sanmıyorum. Ek voltaj vermediğine göre zarar vermez.

Monster A5 v16.6 laptop kullanıcısıyım. Geçen kış aldım laptopu fakat son 1 aydır oyunlarda FPS düşüşü meydana geliyor yani giriyorum oyuna, ilk başta bir şey yok ama sonradan FPS düşüşü meydana geliyor. Isıyla alaksı olduğunu düşünüyorum. Sizce neden olabilir?

Hocam bende de aynı sorun var. İlk aldığımda DotA2'de FPS yüksek ayarlarda 110 -120 arasında giderken şimdilerde 50-60 hatta anlık olarak 40ları görüyorum. Ne yaptığınızı ve sorunun çözülüp çözülmediğini merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı