Mavi Renkli Özelleştirilebilir Arkadan Aydınlatmalı Klavye (Türkçe Q)
FreeDos
2-in-1; 802.11n Wi-Fi kablosuz ağ; IEEE 802.11a/b/g uyumlu Bluetooth 4.0 kablosuz iletişim teknoloji
HD Kamera
Targus CN31 15.6" Notebook Çantası
Toplam Fiyat :
2.660,54 TL + KDV
Satış Fiyatı :
3.139,44 TL KDV Dahil
Lenovo y50
Teknik Özellikler
Notebook Markası Lenovo
İşlemci Markası Intel
İşlemci Modeli 4. nesil Intel® Core™ i7-4710HQ Dört Çekirdekli Mobil işlemci
İşlemci Tipi Intel Core i7
İşlemci Hızı i7-4710HQ - 2.5 GHz Turbo Boost ile 3.5 GHz'e kadar
İşlemci Cache 6 MB Intel® Smart Cache
Ekran Boyutu 15.6
Ekran Tipi Full HD
Ekran Çözünürlüğü 1920x1080
Ekran Kartı Nvidia
Ekran Kartı Belleği 4GB Paylaşımsız
Grafik İşlemcisi NVIDIA GeForce GTX 860M DDR5 128BIT (Maxwell)
HDMI Var
Sistem Belleği 16GB
Bellek Tipi 1600 MHZ DDR3
Disk Kapasitesi 1 TB SATA HDD / 8 GB SSD Hybrid HDD
3.200 tl
İki pcde de aynı ekran kartı var ama biri 4gb biri 2gb olarak gözüküyor. Bide işlemci hq ile mq arasında nasıl bir fark var? Hardiskler monster 7200 rpm ve ssd var. Lenovo da 5400 rpm ssd yok.
Monster'a bulaşmanı önermiyorum. Kesinlikle Lenovo almalısın bu 2 seçenek arasında. HDD'Lerin devir hızı sizi korkutmasın. Lenovo'nun HDD'si daha uzun ömürlüdür. Ve içinde 8GB Enetgre SSD Mevcut bu SSHD Bölümünü önbellek olarak kullanıyor. İlla ki SSD önemli derseniz 180-200 TL Arası alır bir SSD takarsınız efendim.. @Recep Baltaş konuyu editleyebilir misiniz efendim?.
Monster işine bulaşmayın hocam. Pişman olursunuz. Özellikle kasa kalitesi ve yapısı çok kötü. Bütçeniz uygunsa Lenovo'ya yönelin daha iyi performans alırsınız.
Kasa kalitesi Monster modellerde barebone kullanıldığı için piyasadaki diğer üreticilerle kıyaslanamaz tabi. Lenovo y50 nin ısınma sorunu yoksa kesin tercih olmalı
Hocam ekran kartında bellek önemli değil fakat o fiyata 2 GB Bellekli aynı ekran kartını alacağınıza, 4 GB Bellekli olan modelini alır, daha güzel tasarıma sahip olur, Lenovo garantisi altında kullanırsınız.