Çözüldü Monster A5 v21.4 laptopta 2. aydan sonra performans düşüşü yaşanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sandiviçlihamur

Zeptopat
Daha fazla  
Geçen yıl aldığım Monster A5 v21.4 dizüstü bilgisayarım ilk 2 ay çok iyi çalıştığı hâlde 2. aydan sonra çok büyük bir performans düşüşü yaşadım. 2 kere teknik servise gönderdim, yaptıkları işlemler performans düşüşünü azaltmadı.

Çözüm
Evet gözlemledim hatta servise 2 kere gönderdim, şu anda sıcaklıklar 90 derecede duruyor (gönderirken sıcaklık neredeyse 100 dereceyi buluyordu).

Düşündüğüm gibi. Yüksek sıcaklıktan throttle yaşanıyor. Bakımı kendiniz kaliteli bir macun veya termal padle yapın, servise yollamayın. Kullandıkları macun berbat.
Monster en son serviste MX4 macun kullanıyordu, eğer hala bunu kullanıyorlar ise pump out yapıyor olması muhtemel. Sıcaklıklar ne durumda, gözlemlediniz mi?

Monster en son serviste MX4 macun kullanıyordu, eğer hala bunu kullanıyorlar ise pump out yapıyor olması muhtemel. Sıcaklıklar ne durumda, gözlemlediniz mi?
Evet gözlemledim hatta servise 2 kere gönderdim, şu anda sıcaklıklar 90 derecede duruyor (gönderirken sıcaklık nerdeyse 100 dereceyi buluyordu).

Evet gözlemledim hatta servise 2 kere gönderdim, şu anda sıcaklıklar 90 derecede duruyor (gönderirken sıcaklık neredeyse 100 dereceyi buluyordu).

Düşündüğüm gibi. Yüksek sıcaklıktan throttle yaşanıyor. Bakımı kendiniz kaliteli bir macun veya termal padle yapın, servise yollamayın. Kullandıkları macun berbat.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı