Monster A5 V5.2 Bip Sesi Sorunu

Aerodactil

Kilopat
İyi günler. Yakın bir zaman içinde Monster Abra A5 V5.2 120gb ssd ve ips ekran özellikleriyle aldık. 2-3 gündür hiçbir sorun yaşamadan rahat bir şekilde bilgisayarı kullanabilirken bugün birkaç oyun yükledikten( Borderlands2, Shadow of Mordor ve Witcher 2) sonra Shadow of Mordor'a girip çıkmıştım. Normal bilgisayarda takılırken, bilgisayardan aniden bip sesleri gelmeye başladı(bip sesleri gelirken caps ve num lock tuşlarıyla ilgili ışıklar da yanıp sönmeye başladı.). Kapatıp açmayı dendim, yeniden başlatmayı denedim ama yine de bu bip sesi gelip 20'den fazla kez bipleyip bilgisayarın kapanmasına engel olamadım. Bu sorunun çözümü var mıdır? Yardıma ihtiyacım var.

Güncelleme: Hiçbir oyun açık değilken birkaç tane normal program açıkken fan hızını en hızlıya aldığımda bip sesi başladı ama hızı normale getirdiğimde sustu.

Bu konularda pek bilgim yok ama ssd sıcaklığından dolayı mı, nasıl sıcaklığını düşürebilirim?

@Ali Güngör @Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
Broadwell işlemcilere bios güncellemesi geldi sitesinden indirip kur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…