Monster Abra 13.4.1 vs Dell 7577 16 GB RAM

Hangisini tercih etmeliyim?

• Dell 7577

Oy: 5 45,5%
  • Abra A5

Oy: 6 54,5%

• Oy verenlerin toplamı
    11
  • Anket kapandı .

Emre_Ergun

Hectopat
Daha fazla  
İki laptop arasında kaldım ve hangisini alacağıma bir türlü karar veremiyorum. Monster'da bazı kronik sorunlar olmasına rağmen performans açısından 7577'yi %10-15'lik bir fark ile geride bırakıyor. Dell kullananlar kronik bir sorun olmadığını söylüyor ama Monster'da soğutucu problemleri ve driver problemleri görülüyor. Kasa kalitesi ve hoparlör kalitesi beni pek ilgilendirmiyor. Fiyat farkı olarak da arada 300 lira gibi bir fark var. Hangisini almalıyım, alıyorsam neden almalıyım?

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monster' de yeni modellerde pek ısınma sorunu yaşanmıyor, technopat hatta ince model kasalısını incelemişti ısınma sorunu yoktu gayet iyiydi. Ancak çok ağır oyunlarda işlemci hız limiti uyguluyor örneğin Ac origins' de işlemci 2.9 GHZ civarı çalışmıştı hatırlarsam ısınma sorunu yok ancak ağır oyunlarda hız düşürme uyguluyor. Avantajı daha serin çalıştırıyor son hızda çalışan bazı marka modellerde fazla ısınıyor tabi bu seçenek size kalmış. Alacağınız model 1050 ti olansa tavsiye etmem üstüne 400-500 koyup Dell' in yeni model G5' i tavsiye ederim. 1060 ekran kartı barındırıyor Max-Q olsa da 1050 ti' den çok daha üstün. Kasa kalitesi hakkında hiç bir fikrim yok Dell incelemeleri mevcut hiç denk gelmedi kasa kalitesinden şikayet eden.

Dell içindeki parça kalitesi olarakta daha kaliteli olduğu için ben açıkçası oyumu dell e veriyorum bende var sadece 2 ısı borusu ve 2 fan 2 çıkış olamsına rağmen eğer kulaklık takıyorsam hiç fan sesi gelmiyor ve 65 derecenin üzerine çıkmıyor ekran kartı ve işlemci oyundayken.

Monster alma arkadaşım bende t5 v9.1 modeli var her şeyi harika hiçbir yerine kötü demem fakat bios desteği ve sürücü desteği yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…