Rankas Centipat Katılım 19 Şubat 2022 Mesajlar 9 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #1 Selam. Monster Abra 5 v18.1 laptop sahibiyim. Kulaklık olarak da SONY MDR-ZX310APL KAFABANTLI MİKROFONLU KULAKLIK MAVİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bundan kullanıyorum. Sorun şu ki kulaklığı PC'ye takıp Discord'a girdiğimde sesi kulaklık ile alabiliyorum ama konuşurken sesim PC'nin kendi mikrofonundan gidiyor. PC de kulaklık ve mikrofon için ayrı ayrı girişler var ama kulaklığımda mikrofon için ayrı bir çıkış yok. Ne yapmam gerekir?
Selam. Monster Abra 5 v18.1 laptop sahibiyim. Kulaklık olarak da SONY MDR-ZX310APL KAFABANTLI MİKROFONLU KULAKLIK MAVİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bundan kullanıyorum. Sorun şu ki kulaklığı PC'ye takıp Discord'a girdiğimde sesi kulaklık ile alabiliyorum ama konuşurken sesim PC'nin kendi mikrofonundan gidiyor. PC de kulaklık ve mikrofon için ayrı ayrı girişler var ama kulaklığımda mikrofon için ayrı bir çıkış yok. Ne yapmam gerekir?
Lorna Shore Decipat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 1.584 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #2 Rankas dedi: Selam. Monster Abra 5 v18.1 laptop sahibiyim. Kulaklık olarak da SONY MDR-ZX310APL KAFABANTLI MİKROFONLU KULAKLIK MAVİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bundan kullanıyorum. Sorun şu ki kulaklığı PC'ye takıp Discord'a girdiğimde sesi kulaklık ile alabiliyorum ama konuşurken sesim PC'nin kendi mikrofonundan gidiyor. PC de kulaklık ve mikrofon için ayrı ayrı girişler var ama kulaklığımda mikrofon için ayrı bir çıkış yok. Ne yapmam gerekir? Genişletmek için tıkla... Alfais 4456 Kulaklık Mikrofon Ayırıcı Çoklayıcı 3.5mm Splitter Switch Stereo Dönüştürücü - Fiyatı, Yorumları Alfais 4456 Kulaklık Mikrofon Ayırıcı Çoklayıcı 3.5mm Splitter Switch Stereo Dönüştürücü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu tarz bir çoklayıcı alabilirsiniz.
Rankas dedi: Selam. Monster Abra 5 v18.1 laptop sahibiyim. Kulaklık olarak da SONY MDR-ZX310APL KAFABANTLI MİKROFONLU KULAKLIK MAVİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bundan kullanıyorum. Sorun şu ki kulaklığı PC'ye takıp Discord'a girdiğimde sesi kulaklık ile alabiliyorum ama konuşurken sesim PC'nin kendi mikrofonundan gidiyor. PC de kulaklık ve mikrofon için ayrı ayrı girişler var ama kulaklığımda mikrofon için ayrı bir çıkış yok. Ne yapmam gerekir? Genişletmek için tıkla... Alfais 4456 Kulaklık Mikrofon Ayırıcı Çoklayıcı 3.5mm Splitter Switch Stereo Dönüştürücü - Fiyatı, Yorumları Alfais 4456 Kulaklık Mikrofon Ayırıcı Çoklayıcı 3.5mm Splitter Switch Stereo Dönüştürücü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu tarz bir çoklayıcı alabilirsiniz.
Rankas Centipat Katılım 19 Şubat 2022 Mesajlar 9 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #3 Lorna Shore dedi: Alfais 4456 Kulaklık Mikrofon Ayırıcı Çoklayıcı 3.5mm Splitter Switch Stereo Dönüştürücü - Fiyatı, Yorumları Alfais 4456 Kulaklık Mikrofon Ayırıcı Çoklayıcı 3.5mm Splitter Switch Stereo Dönüştürücü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu tarz bir çoklayıcı alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Benim durumum bunun tam tersi dostum. Kulaklıkta tek ir çıkış var klasik 3.5mm. Ama pc de 2 giriş var kulaklık ve mikrofon için ayrı ayrı.
Lorna Shore dedi: Alfais 4456 Kulaklık Mikrofon Ayırıcı Çoklayıcı 3.5mm Splitter Switch Stereo Dönüştürücü - Fiyatı, Yorumları Alfais 4456 Kulaklık Mikrofon Ayırıcı Çoklayıcı 3.5mm Splitter Switch Stereo Dönüştürücü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu tarz bir çoklayıcı alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Benim durumum bunun tam tersi dostum. Kulaklıkta tek ir çıkış var klasik 3.5mm. Ama pc de 2 giriş var kulaklık ve mikrofon için ayrı ayrı.
Lorna Shore Decipat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 1.584 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #4 Rankas dedi: Benim durumum bunun tam tersi dostum. Kulaklıkta tek ir çıkış var klasik 3.5mm. Ama PC de 2 giriş var kulaklık ve mikrofon için ayrı ayrı. Genişletmek için tıkla... Anladım, onun çözümünü bilmiyorum.
Rankas dedi: Benim durumum bunun tam tersi dostum. Kulaklıkta tek ir çıkış var klasik 3.5mm. Ama PC de 2 giriş var kulaklık ve mikrofon için ayrı ayrı. Genişletmek için tıkla... Anladım, onun çözümünü bilmiyorum.