Ü üzücü Hectopat Katılım 5 Haziran 2016 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #1 Monster Abra 15.4 laptop var. 250 GB SSD ile almıstım ancak artık bir takviye yapmam gerekiyor. Önerdiğiniz 250 veya 500 GB olarak bir SSD var mı? Alırken nelere dikkat etmeliyim? Şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar.
Monster Abra 15.4 laptop var. 250 GB SSD ile almıstım ancak artık bir takviye yapmam gerekiyor. Önerdiğiniz 250 veya 500 GB olarak bir SSD var mı? Alırken nelere dikkat etmeliyim? Şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar.
Ahmet_Kaan Kilopat Katılım 27 Kasım 2018 Mesajlar 768 Çözümler 6 Yer Ankara 18 Ekim 2020 #2 En güvenilir SSD markası Samsung'tur diye düşünüyorum. Samsung'un modellerine bakabilirsiniz.
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.286 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #3 Bütçe elveriyorsa Samsung 860 Evo. Butce kısıtlaysa apacer panther s340.
Ü üzücü Hectopat Katılım 5 Haziran 2016 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #4 SHER-LOCKED dedi: Bütçe elveriyorsa Samsung 860 Evo. Butce kısıtlaysa apacer panther s340. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim öneriler için. Aldığım zaman laptopu bakıma gönderdiğimde ssd'yi de takmalarını isteyebilir miyim ? Yoksa kendim mi yapmalıyım
SHER-LOCKED dedi: Bütçe elveriyorsa Samsung 860 Evo. Butce kısıtlaysa apacer panther s340. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim öneriler için. Aldığım zaman laptopu bakıma gönderdiğimde ssd'yi de takmalarını isteyebilir miyim ? Yoksa kendim mi yapmalıyım
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.286 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #5 üzücü dedi: Teşekkür ederim öneriler için. Aldığım zaman laptopu bakıma gönderdiğimde SSD'yi de takmalarını isteyebilir miyim? Yoksa kendim mi yapmalıyım. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen SSD ile birlikte gönderip takmalarını isterseniz takarlar. Teknik servisi arayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.
üzücü dedi: Teşekkür ederim öneriler için. Aldığım zaman laptopu bakıma gönderdiğimde SSD'yi de takmalarını isteyebilir miyim? Yoksa kendim mi yapmalıyım. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen SSD ile birlikte gönderip takmalarını isterseniz takarlar. Teknik servisi arayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.
Ü üzücü Hectopat Katılım 5 Haziran 2016 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #6 Teşekkür ederim.