Monster Abra A5 11.1.1 ne kadar eder?

Makaleler
1
Yer
Mordor
Daha fazla  
Meslek
Mühendis sayılır
Arkadaşlar selam.

Intel® kaby Lake core™ i7-7700HQ
16 GB RAM.
500 GB SSD
1050 ekran kartı.

Kardeşime vermiştim. 2017 yılında alındı. Pili ölü. Ne kadara satmalıyım sizce? Satıp kardeşime PS5 almayı düşünüyorum. Tableti var, 2012'den kalma bir Acer laptop da var. Belki masaüstü veya başka laptop alırım emin değilim. Fikriniz nedir? Sahibinden fiyatları beni şaşırttı o yüzden sorma gereği duydum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam.

Intel® kaby Lake core™ i7-7700HQ
16 GB RAM.
500 GB SSD.
1050 ekran kartı.

Kardeşime vermiştim. 2017 yılında alındı. Pili ölü. Ne kadara satmalıyım sizce? Satıp kardeşime PS5 almayı düşünüyorum. Tableti var, 2012'den kalma bir Acer laptop da var. Belki masaüstü veya başka laptop alırım emin değilim. Fikriniz nedir? Sahibinden fiyatları beni şaşırttı o yüzden sorma gereği duydum.

Sahibindeki fiyatları ne.

9 ila 12 arası. 1050 daha düşük sistemli laptopları daha pahalıya koyanda var ucuza koyanda var. Değişik.

Marka var diye büyük ihtimalle de hocam önerim sahibimdende gitmez gibi yaşadığınız uerdeki bilgisayarcilara da sorun hazır alan varsa satın direk ortalama fiyat ile çünkü 0 iyi PC'ler bile 10-12 arası.

Marka var diye büyük ihtimalle de hocam önerim sahibimdende gitmez gibi yaşadığınız uerdeki bilgisayarcilara da sorun hazır alan varsa satın direk ortalama fiyat ile çünkü 0 iyi PC'ler bile 10-12 arası.
Yani bende ona şaşırdım :D öyle yapayım teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı