Evet onada bakmıştım ama BIOS update bulamadım. Hatta birkaç dakika önce Monsterin internet sayfasında mesaj kısmından mesaj attım. Ama gerçekten saçma @TeknoMahluk arkadaşdada aynı PC var ve bendede aynı PC var ama ben sıkıntı çekiyorum. İkimizinde Win10 1709 sürümü ama ben yine sıkıntı çekiyorum.
ThrottleStop programlarını felan'da denedim: Hatta Recep abinin şu konusundakileride denedim. ([Çözüm] Laptopta oyun oynarken FPS düşmesi) Hiçbir şekilde ne bir Ghz değeri artıyor nede CPU kullanımı azalıyor.

Evet sorunu tam olmasada çözdüm yakında bir inceleme yazacağım Abra a5 v12.1 ile ilgili lütfen takipte kalınız.

Son düzenleme:
1709 sürümünü direk temiz kurulum yaparak kurduktan sonra direk güncel sürücüleri indirip kurmanız lazım (chipset, vga sürücüleri, ses vs.). Oyuna görede grafik ayarı yapmanız lazım. 1709 temiz kurulum yaptıktan sonra Windows Update'yi hizmetlerden kapatmanız lazım. Monster'ın Control Center yazılımını internet sitesinden değil PC'nin yanında gönderdikleri CD/USB bellek'ten kurmanız lazım. Sorun binevi çözülmüş olucak.

Merhaba aynı bılgısayar bende de mevcut pubg oynarken 70 fps te bıle kasma hıssıyatı yasıyorum sizde de boyle bır problem varmı acaba ?

@Mvm77 Evet o bende de oluyor ama zaten monitör 60hz fps 70 olsa bile 60 görüceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…