Monster Abra A5 13.4 ekran titremesi

HDG

Kilopat
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
256GB SSD
Ekran kartı
GTX 1050 Ti
İşlemci
i7 8750H
Monster Abra A5 13.4 bilgisayarım var. Birkaç gün önce oyunda iken adaptör çıktı ve geri taktım ama taktığımdan beri parlaklığı açamıyorum ve de klavyeye yaklaştığımda bir ses geliyor. Ekran titriyor parlaklık artırmaya çalışıyorum ses yükseliyor ama parlaklık aynı ve ekran titriyor. Belirli bir aralıkta daha az titriyor. Sorun nedir Windows 11'di Windows 10 yaptım hala aynı sorun devam ediyor. Ne yapabilirim?

Hocam ben bilgisayarı sürekli kullanımda oluyordum. Ne kadar zamanda yaptılar. Yarın bıraksam diğer gün alabilir miyim acaba?

Hocam pandemiden önce ertesi gün laptop elimde oluyordu. En son verdiğimde pandemi nedeniyle kargo aracılıgıyla teslim alıyorlardı öyle olunca süreç 4-5 gün sürüyor. Hala bu uygulama devam ediyor mu bilmiyorum arayıp sormakta yarar var.

İfadeler: HDG
Sağ olasın hocam bu anlattıklarımın aynısı mı oldu nasıl oldu sizde? @Blackbeard

Bende de dediğinizin aynısı olmuştu, fişten çektiğimde ekran gitti ve sadece en düşük parlaklık seviyesinde titremiyordu veya çok az titriyordu. Çözümü garantiye göndermek.
Bende de dediğinizin aynısı olmuştu, fişten çektiğimde ekran gitti ve sadece en düşük parlaklık seviyesinde titremiyordu veya çok az titriyordu. Çözümü garantiye göndermek.

Bu arada ben de aynı kasayı kullanıyordum, Tulpar T5 v17.1 idi modelim. İade edip kurtuldum lanetten.

Sağ olasın hocam bu anlattıklarımın aynısı mı oldu nasıl oldu sizde? @Blackbeard

Aynı modeli kullanıyoruz hocam ben render işleriyle uğraşıyorum render aşamasında başıma geldi parlaklık en alt seviyede kaldı üst seviyeye almaya çalıştığımda bir ses geliyordu ve parlaklık artmıyordu.

benim elimden bir şey gelmez mi acaba veya sorunun tam ismini biliyor musunuz ben araştırıp bulmaya çalışayım? @Blackbeard
Ben ne yapabilirim hocam sorun tam olarak neymiş biraz bilgi verebilirseniz sevinirim @Blackbeard

Son düzenleme:
Benim elimden bir şey gelmez mi acaba veya sorunun tam ismini biliyor musunuz ben araştırıp bulmaya çalışayım?

Sorunun tam kaynağını bilmiyorum. Garantiden gelen kağıtta parça değişmedigini ve yazılımsal bir hata olduğunu yazmışlardı.

İfadeler: HDG
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…