LeoZeus Decapat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #1 Monster Abra A5 15.10 marka bilgisayarıma M.2 SSD almak istiyorum. Fazladan slotu var mıdır?
kayadznli Centipat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 162 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #2 Kendi web sitesinde 2 adet M.2 slotu olduğu gözüküyor.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.763 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 26 Eylül 2023 #3 2 adet NVMe disk slotu, ek olarak da 2.5" slotu bulunuyor. İstediğinize ekleme yapabilirsiniz.
LeoZeus Decapat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #4 Artoria Pendragon dedi: 2 adet NVMe disk slotu, ek olarak da 2.5" slotu bulunuyor. İstediğinize ekleme yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 2.5" slotu ne oluyor?
Artoria Pendragon dedi: 2 adet NVMe disk slotu, ek olarak da 2.5" slotu bulunuyor. İstediğinize ekleme yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 2.5" slotu ne oluyor?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.763 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 26 Eylül 2023 #5 LeoZeus dedi: 2.5" slotu ne oluyor? Genişletmek için tıkla... HDD veya SATA SSD takabildiğiniz slot.
LeoZeus Decapat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #6 Artoria Pendragon dedi: HDD veya SATA SSD takabildiğiniz slot. Genişletmek için tıkla... Sizce 1TB hard disk mi alayım yoksa Kingston 500GB M.2 SSD mi alayım?
Artoria Pendragon dedi: HDD veya SATA SSD takabildiğiniz slot. Genişletmek için tıkla... Sizce 1TB hard disk mi alayım yoksa Kingston 500GB M.2 SSD mi alayım?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.763 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 26 Eylül 2023 #7 LeoZeus dedi: Sizce 1TB hard disk mi alayım yoksa Kingston 500GB M.2 SSD mi alayım? Genişletmek için tıkla... Kullanım amacına bağlı, oyun depolayacaksan ilk tercih yapilabilir mesela.
LeoZeus dedi: Sizce 1TB hard disk mi alayım yoksa Kingston 500GB M.2 SSD mi alayım? Genişletmek için tıkla... Kullanım amacına bağlı, oyun depolayacaksan ilk tercih yapilabilir mesela.
LeoZeus Decapat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #8 Artoria Pendragon dedi: Kullanım amacına bağlı, oyun depolayacaksan ilk tercih yapilabilir mesela. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımın alanı çok az ama bir türlü karar veremedim. HDD mi almalıyım yoksa M.2 SSD mi? Genel olarak hangisi daha iyi?
Artoria Pendragon dedi: Kullanım amacına bağlı, oyun depolayacaksan ilk tercih yapilabilir mesela. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımın alanı çok az ama bir türlü karar veremedim. HDD mi almalıyım yoksa M.2 SSD mi? Genel olarak hangisi daha iyi?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.763 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 26 Eylül 2023 #9 LeoZeus dedi: Bilgisayarımın alanı çok az ama bir türlü karar veremedim. HDD mi almalıyım yoksa M.2 SSD mi? Genel olarak hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... SSD çok daha iyi tabii ki, HDD'ler gerçekten yavaş şu dönem için. Anca dediğim gibi bütçen kisitliysa ve depolama için kullanıcaksan al.
LeoZeus dedi: Bilgisayarımın alanı çok az ama bir türlü karar veremedim. HDD mi almalıyım yoksa M.2 SSD mi? Genel olarak hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... SSD çok daha iyi tabii ki, HDD'ler gerçekten yavaş şu dönem için. Anca dediğim gibi bütçen kisitliysa ve depolama için kullanıcaksan al.