Night Walker Hectopat Katılım 23 Ekim 2016 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2021 #1 Merhabalar, Monster Abra A5 15.3 cihazım var. Linux dağıtımı kurmak istiyorum. En sorunsuz ve driverları kullanabildiğiniz bir sürüm var mıdır? Önemli olanlar: - Hotkey kullanımı - Touchpad desteği Yazılım geliştirme için kullanıyor olacağım.
Merhabalar, Monster Abra A5 15.3 cihazım var. Linux dağıtımı kurmak istiyorum. En sorunsuz ve driverları kullanabildiğiniz bir sürüm var mıdır? Önemli olanlar: - Hotkey kullanımı - Touchpad desteği Yazılım geliştirme için kullanıyor olacağım.
Limeline Hectopat Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2021 #2 Pop!_OS öneririm. Ben de kullanıyorum uzun süredir ve bayağı da memnunum.
4 404631 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.100 Makaleler 1 Çözümler 30 21 Aralık 2021 #3 Windows'un tasarımını alışıksanız ve pek Linux bilginiz yok ise Linux Mint ile başlayabilirsiniz. Home - Linux Mint Linux Mint is an elegant, easy to use, up to date and comfortable desktop operating system. www.linuxmint.com Eğer iyi bilginiz var ise bunlar değil de Arch Linux veya Gentoo kurabilirsiniz ki daha iyi olacaktır.
Windows'un tasarımını alışıksanız ve pek Linux bilginiz yok ise Linux Mint ile başlayabilirsiniz. Home - Linux Mint Linux Mint is an elegant, easy to use, up to date and comfortable desktop operating system. www.linuxmint.com Eğer iyi bilginiz var ise bunlar değil de Arch Linux veya Gentoo kurabilirsiniz ki daha iyi olacaktır.
Night Walker Hectopat Katılım 23 Ekim 2016 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2021 #4 Sunucularımda ubuntu kullanıyorum. Linux dağıtımlarına alışığım ancak driver çözümleri nasıl olur
4 404631 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.100 Makaleler 1 Çözümler 30 21 Aralık 2021 #5 Driver bakımından sorun yaşayacağınızı sanmam. Tam olarak beklentiniz nedir peki OS'tan ona göre söyleyeyim.
Driver bakımından sorun yaşayacağınızı sanmam. Tam olarak beklentiniz nedir peki OS'tan ona göre söyleyeyim.
Night Walker Hectopat Katılım 23 Ekim 2016 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2021 #6 404631 dedi: Driver bakımından sorun yaşayacağınızı sanmam. Tam olarak beklentiniz nedir peki OS'tan ona göre söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Önemli olanlar: - Hotkey kullanımı - Touchpad desteği
404631 dedi: Driver bakımından sorun yaşayacağınızı sanmam. Tam olarak beklentiniz nedir peki OS'tan ona göre söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Önemli olanlar: - Hotkey kullanımı - Touchpad desteği
4 404631 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.100 Makaleler 1 Çözümler 30 21 Aralık 2021 #7 Öyle değil mesela üst düzey güvenlik ve stabillik gibi. Touchpad çalışır büyük ihtimal üreticinizin verdiği desteğe göre.
Öyle değil mesela üst düzey güvenlik ve stabillik gibi. Touchpad çalışır büyük ihtimal üreticinizin verdiği desteğe göre.
blamenvidia Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.228 Makaleler 3 Çözümler 16 21 Aralık 2021 #8 Linux Mint Cinnamon kullanabilirsiniz, Ubuntu tabanlıdır. Kurmadan önce USB'ye yazdırıp herhangi bir kurulum yapmadan canlı ortamda touchpad'i ve hotkey'leri deneyebilirsiniz.
Linux Mint Cinnamon kullanabilirsiniz, Ubuntu tabanlıdır. Kurmadan önce USB'ye yazdırıp herhangi bir kurulum yapmadan canlı ortamda touchpad'i ve hotkey'leri deneyebilirsiniz.