G genkin9 Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 350 6 Şubat 2021 #11 polar star dedi: Ben AMD'ye şans verdim ama yüzümü kara çıkarttı Genişletmek için tıkla... AMD eski amd değil sonra bir yakınınızda görüp pişman olmamak için araştırın bence, youtube videolarına bakın en azından. Ben 4600H li bir model aldım baya memnunum, hem daha az ısınıyor hem de pil konusunda daha iyi.
polar star dedi: Ben AMD'ye şans verdim ama yüzümü kara çıkarttı Genişletmek için tıkla... AMD eski amd değil sonra bir yakınınızda görüp pişman olmamak için araştırın bence, youtube videolarına bakın en azından. Ben 4600H li bir model aldım baya memnunum, hem daha az ısınıyor hem de pil konusunda daha iyi.
daenerys targaryen Kilopat Katılım 25 Nisan 2018 Mesajlar 891 Makaleler 1 Çözümler 7 6 Şubat 2021 #12 Ben kullanıyorum. Memnunum. Tavsiye ederim.
P polar star Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 248 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Şubat 2021 #13 Monster notebookun ömür boyu ücretsiz bakım hizmeti olduğu için ve servis ağı müsteri memnuniyeti ve fiyat performans olduğu için seviyorum
Monster notebookun ömür boyu ücretsiz bakım hizmeti olduğu için ve servis ağı müsteri memnuniyeti ve fiyat performans olduğu için seviyorum